Y Y yara 2014-08-16 سلام اقاموج ممنونم:rose::smilies-azardl (113...........عکس جالبی بود............عکس دریا میذارم برای شما(فقط یکم وقت میبره لودبشه:black_eyed
سلام اقاموج ممنونم:rose::smilies-azardl (113...........عکس جالبی بود............عکس دریا میذارم برای شما(فقط یکم وقت میبره لودبشه:black_eyed
mahii 2014-08-13 دیگه ثابت شد بهم که شاعر توانا و فی البداهه گویی هستین شماوافرین :riz304::rolleyessmileyanim:
mahii 2014-08-13 بازم ت:smiliess (12): توانا بود هرکه دانا بود زدانش دل چیر برنا بود...........اشتبا نکنید اخرهر مصرع بوود نیستا بود هست:4d564ad6:
بازم ت:smiliess (12): توانا بود هرکه دانا بود زدانش دل چیر برنا بود...........اشتبا نکنید اخرهر مصرع بوود نیستا بود هست:4d564ad6:
mahii 2014-08-13 تلخ است ک لبریز حقایق شده است زرد است ک با درد موافق شده است عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی پاییز بهاریست ک عاشق شده است تتت
تلخ است ک لبریز حقایق شده است زرد است ک با درد موافق شده است عاشق نشدی وگرنه میفهمیدی پاییز بهاریست ک عاشق شده است تتت
mahii 2014-08-13 گوگل چیه؟همش ی کتابچه هدیه شعر نو دارم جلوم ازتوش برمیدارم خیلیم تکرارین همش ازهمون استفاده میکنم:25r30wi: من زنده ک نیستم میان کفنم دل.ابر گرفته ایست در پیرهنم مممم
گوگل چیه؟همش ی کتابچه هدیه شعر نو دارم جلوم ازتوش برمیدارم خیلیم تکرارین همش ازهمون استفاده میکنم:25r30wi: من زنده ک نیستم میان کفنم دل.ابر گرفته ایست در پیرهنم مممم
mahii 2014-08-13 اره ضایع شدیم رفت...... هرچند بدریا دل ماهی گیراست بیچاره اسیر بازی تقدیر است توت بده