TUMS 2012-09-15 تازه من به همکلاسیم فریده هم نگفتم اسمم چیه!!! بیا اونجا بگو ایمونو کیه بهت میگن اگرم نگفتن خودم بهت میگم!!!!!!!!!!!!!!
تازه من به همکلاسیم فریده هم نگفتم اسمم چیه!!! بیا اونجا بگو ایمونو کیه بهت میگن اگرم نگفتن خودم بهت میگم!!!!!!!!!!!!!!
Marc0p0lo 2012-09-15 ای جان چه نی نی های خوردنی دارین تو خانواده چه گوگولیه این یکی دیگه با اون کلاهش
mikhak s 2012-09-15 خواهش ميكنم عزيزم.والا منم نميدونم برام سوال شده براي ادمين ميخوام پيام بفرستموازش سوال كنم ولي صندوقش پره:1dco2x0p1lilzhfpg1t
خواهش ميكنم عزيزم.والا منم نميدونم برام سوال شده براي ادمين ميخوام پيام بفرستموازش سوال كنم ولي صندوقش پره:1dco2x0p1lilzhfpg1t
mikhak s 2012-09-14 عزيزم ادمين اين كارو ميكنه. شهرام 25هم بن شده. بعضياشون براشون زمان تعيين ميكنه تا مدتي نيان تو سايت يه كسايي هم براي هميشه بن ميكنه ، در واقع اخراجشون ميكنه از سايت.
عزيزم ادمين اين كارو ميكنه. شهرام 25هم بن شده. بعضياشون براشون زمان تعيين ميكنه تا مدتي نيان تو سايت يه كسايي هم براي هميشه بن ميكنه ، در واقع اخراجشون ميكنه از سايت.
Martian 2012-09-14 سلام دوست عزیز عکس آواتارم آقای ریچارد فاینمن فیزیک دان آمریکایی و پدر نانو تکنولوژی هستش ایشون اولین شخصی بود که در مورد نانو حرف زدن
سلام دوست عزیز عکس آواتارم آقای ریچارد فاینمن فیزیک دان آمریکایی و پدر نانو تکنولوژی هستش ایشون اولین شخصی بود که در مورد نانو حرف زدن
mohana 2012-09-14 سلام فرزانه خانوم گل میشه بپرسم عکس آواتارت کیه؟؟؟ خیلی با نمکه:heart: منم که عاااااااااااشق نی نی