شفق بانو
پسندها
1,006

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• واقعا نمیدونم چی بگم
    حالا خداروشکر که به قول شما سالمه :))
    خوب شد حداقل پرسیدم که دلم انقدر براش نسوزه :)
    فدات شم آجی
    واقعا شفق؟؟ :1dco2x0p1lilzhfpg1t :shocked: از کجا متوجه شدی؟ منو بگو که چقدر نگرانش بودم !!! بین درس هام هرچی در این مورد بود یادش میوفتادم میگفتم طفلی چه نگران بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    سلام شفقی جون.خوبی؟چطوری مدیر جون؟خسه نباشی آجی
    شفقی یه تاپیکی بود از یه پسر بچه 13-14 ساله ..میگفتش که نگرانه حالشه بخاطر بزرگی یه سری غددلنفاویش.. درس هامو که میخونم هر مطلبی در این مورد همش یاد علی کوچولو :) می افتم..میخواستم حالشو بپرسم اما تاپیکشو پیدا نمیکنم.حذف شده آیا؟
    درود بر آبجی گل خودمون...

از اونجایی که همه تو انجمن آبجی شفق و دوست دارن...مطمئنم الان سرت شلوغه که به پیام ها جواب بدی...پس از الان میگم لازم نیست به پیامم جواب بدی...کاری نداشتم...فقط اومدم یه سلام بدم...سلامت باشی...لطفا ما رو دعا کن...
    نگرانی ، بدون انجام عملی آگاهانه و منطقی ، تنها یک اتلاف وقت تمام عیار است

چون چیزی را تغییر نمیدهد،

تنها کارش این است که خوشحالیتان را می رباید و شما را به شدت مشغول هیچ و پوچ می کند ...

با کز کردن و نوشیدن افیون نامیدی و خمودگی، دستهای ذهنتان را زنجیر و روحتان را بیمار نکنید ...

همیشه و همیشه بیاد داشته باش که :

از شما فقط حرکت و از خدا، آنچه میخواهی و برکت .
    فدای دلت مهربونت عزیزم..............الهی همیشه شاد شاد باشی مهربونم............ببخشید الان من میرم بعدا میام پروفت میترکونم..

کلی سوپرایز دارم برات...........مگه من چندتا شفق مهربون دارم .................بوووووووووووووس تپل مپل ویژه داغ داغ برای باجی گلم..........

بی خود نبود بهت مدال مهربونی دادن عزیزم ...سلطان قلب من شفق مهربونم.:thanks::thanks:
    مرسی گلم :smiliess (10)::heart::smilies-azardl (113:(40): وباقی شکلکای خوشکل خخخ
    به به ببین کی اومده خانوم خانما ......بانوی مهربونی شفق عزیزم.............عزیزم منور کردی انجمن رو................

این بع بعی اومده جلو ذات پاکت قربونی شه.فدات بشم الهی

خواهش میشه گلم...:bunnyearsmiley:
    خدا نکنه آبجی جونم...
    خدا روشکر که خوشحال وسرحال هستی...:smiliess (8)::4d564ad6::4d564ad6:

گرمشه خو خخخخخخ
    تا توباشی دیگه پیغامگیرتو نبدی خخخخ
    ســــــــــــــلام شفق جونـــــــــــــــــم...:ad54ad:
    خوبم عزیزم...نمیدونی چقد دلم برات تنگ شده بود!!! :4d564ad6:
    مرسی خانومی...همینکه اومدی پروفم خیلی ارزش داره...:thanks::thanks:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...