shayna
پسندها
93

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام شاینا جان...............خوبی عزیزم؟ ...........شرمنده دیر جواب پیام بازدید رو میدم گلم یکم درگیر بودم.

رنگ ابی دریا رو خیلی دوست دارم...........یه عکس متحرک دریا دارم حتما برات میزارم عزیزم

تقدیم شاینای عزیزم:

این طبیعت اذرشهره

سلام عزیزدلم

خواهش میکنم نازنینم /قابل شما رو نداشت :28::rose:
    جدی اجی ؟چه جالب
    سلام شاینا جان
    مرسی مرسی عزیزدلم /خیلی زیبا و نازن /:4d564ad6: من امواج دریا رو خیلی دوست دارم /از دور البته
    از دریا وحشت دارم

تقدیم به شاینای دوست داشتنی خودم
    شاینا جان
    ممنونم بابت امتیاز عزیزدلم / ببخشید تازه دیدم :heart::thanks:
    نگرانی ، بدون انجام عملی آگاهانه و منطقی ، تنها یک اتلاف وقت تمام عیار است

چون چیزی را تغییر نمیدهد،

تنها کارش این است که خوشحالیتان را می رباید و شما را به شدت مشغول هیچ و پوچ می کند ...

با کز کردن و نوشیدن افیون نامیدی و خمودگی، دستهای ذهنتان را زنجیر و روحتان را بیمار نکنید ...

همیشه و همیشه بیاد داشته باش که :

از شما فقط حرکت و از خدا، آنچه میخواهی و برکت .
    ممنونم عزیزم خانومی جانم
    دل منم خیلی تنگ شده بود /قربان دل مهربونت شاینا جان

خواهش میکنم اجی / مرسی نازنینم

سلام عزیزدل اجی شفق
    خوبی شاینا جان؟
    ممنونم عزیزم /مرسی به یادم بودی

تقدیم شما
    آره دقیقا....حالا نه تنها خودم اینجوریم به اطرافیانمم تذکر میدم(البته فقط خونوادم )...هی میگم از فلانی درستوحسابی تشکر کردی؟ براش کادو چی بردی:tonguesmiley:

مرسی عزیزم برای عکس قشنگت:rose:
    مرسییییییییی عزیزم.....تا حالا تو انتخاب آواتار تا این حد حس دوگانگی پیدا نکرده بودم. نمیدونم چرا همش دو به شکم...............حالا خوبه از انتخابای حیاتی زندگیم نیست:smiliess (3):
    فدات شاینای گلم............ممنون مهربونم.............خیلی دوست دارم گلم:28::riz304::heart::thanks:
    فدات عزیزم شاینای گلم.........راضی به زحمت نیستم مهربونم شما خودت گل منی ......پروفم با اسم عزیزدلم مزین میشه.......:heart::heart::(40)::rose: بووووووووووس تپل مپل
    خواهش میکنم شاینای گلم ..قابل شمارو نداشت ..هرچند شما خودت گل عزیز یارایی ......فدات عزیزم:riz304::heart::28:
    سلام شاینای گلم..............ممنون عزیزم .بله باجی خیلی متن ش قشنگه ..هنوز ادامه ش رو نذاشتم حتما سرفرصت میذارم

تقدیم شاینای عزیزم چون گل رز خیلی دوست داری مهربونم:

:28:خواهش میکنم عزیزم.....خوشحالم که خوشت اومد:rose:
    بقیش........

امام عليه‏السلام فرمود آنكه توانست آنچه را تو مى‏بينى در يك عدس يا كوچكتر از عدس در آرد مى‏تواند جهانرا در تخم مرغ در آورد بى‏آنكه جهان كوچك و تخم مرغ بزرگ شود،
    آنگاه هشام بجانب حضرت خم شد و دست و سر و پايش بوسيد و عرض كرد مرا بس است اى پسر پيغمبر و به منزلش بازگشت. ديصانى فردا نزد او آمد و گفت اين هاشم من آمدم كه به تو سلام دهم نه اين كه از تو جواب خواهم،
    هشام گفت اگر براى طلب جواب هم آمده‏ئى اينست جوابت (جواب حضرت را به او گفت) ديصانى از نزد او خارج شد و در خانه امام صادق عليه‏السلام آمد و اجازه خواست، حضرت به او اجازه داد، چون نشست گفت: اى جعفربن محمد مرا به معبودم راهنمائى فرما
    اینکه گفتی منظره تو یه قطره منعکس شده منو یاد یه حدیث از امام صادق انداخت.....اگه تا حالا نخوندیش بخون.....فک کنم خوشت بیاد:

عبدالله ديصانى از هشام پرسيد: تو پروردگارى دارى،
    گفت: آرى
    گفت: او قادر است؟
    گفت: آرى قادر و هم قاهر است
    گفت: مى‏تواند تمام جهان را در تخم مرغى بگنجاند كه نه تخم مرغ بزرگ شود و نه جهان كوچك:
    هشام گفت: مهلتم بده،
    ديصانى گفت: يك سال به تو مهلت دادم و بيرون رفت.
    هشام سوار شد و خدمت امام صادق عليه‏السلام رسيد و اجازه خواست و حضرت به او اجازه داد،
    هشام عرض كرد: يأبن رسول الله عبدالله ديصانى از من سؤالى كرده كه در آن تكيه‏گاهى جز خدا و شما نباشد.
    امام فرمود: چه سؤالى كرده:
    عرض كرد: چنين و چنان گفت.
    حضرت فرمود: اى هشام چند حس دارى!
    گفت: پنج حس. فرمود كدام يك كوچكتر است!
    گفت باصره (يعنى چشم).
    فرمود: اندازه بيننده چه قدر است،
    گفت: اندازه يك عدس يا كوچكتر از آن
    پس فرمود: اى هشام به پيش رو و بالاى سرت بنگر و بمن بگو چه مى‏بينى،
    گفت: آسمان و زمين و خانه‏ها و كاخها و بيابانها و كوهها و نهرها مى‏بينم.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا