hadis90
پسندها
0

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام حدیث جون مرسی پیغام دوستی دادی برا فیزیولوزی خلاصه بین میر2eوحوری سپهری موندم که حجمش کمتر بود کدوم خوبه به نظرتون؟لطف میکنی زودی جوابمو بدی چون نمایشگاه کتاب شهرمون داره تموم میشه :rose:
    سلام حدیث جونم مرسی که پیغام دوستی دادی شمابرا فیزیولوژی خلاصه میخونی؟براکی؟اصغر قاسمیو دارم کفایت نمیکنه برام وقتمم کمه بین میر وخلاصه حوری سپهری موندم کدوم بهتره؟میر حجیمتر بود وقتممم کمه مرسییییییییی گلم:rose:
    عزیزم صندوق پیامهات پره یه موضوعی هست که باید خصوصی بت بگم
    سلام ممنونم.امیدوارم سال دیگه برای شما......
    من آزمون شرکت نکردم.زیادم به جزوه خاصی اعتقاد ندارم.......هر رفرنسی که به نظرتون جامع هست رو انتخاب کنید مطالعه کنید و بعد خوب تست بزنید.....تست خیلی مهمه....
    به امید موفقیت........
    salam merc shoma khoobin??? valla khoda kone dorost barname rizi konan akhe kheilia barnameriziashoon beham mikhore man khodamam student misham miram bimarestan age biofte to emtehanam nemitonam biam. movafagh bashin
    لبخنــــــــــد، راه کـــــــــم خــرجـــــــي براي تغيــــــــر چهـــــــــــره است.

مثل آواتوره من لبخند بزن دوسته من.
    مرا یک لحظه مهمان باشید حتی
    اگر بر سایه دیوار کوتاهم باشد .
    سلام دوست عزیز
    خوبین؟
    خوشحال شدم که درخواست دوستی دادین
    خودم هنوز 5-6 دقیقه ای نمیشه که عضو شدم
    با سلام
    با روش لايتنر ميتونين اين درسو (اصطلاحات پزشکي اپيدميولوژي) راحت 100% بزنيد
    من لغاتشو واسه استفاده لايتنر موبايل و کامپيوتر دارم
    براي نحوه دريافت اين فايل به ايميلم پيام بديد
    a_d_07@yahoo.com
    لطفا به اطلاع دوستاني که دنبال چنين چيزين برسونيد
    ممنون
    حدیث جون
    زمانتو تقسیم کم خوبیه رشته تو اینه شیفت شب نداری ولی خوب بخون سعی کن تا عید 1 دور خوب بخونی بعد عیدم تا خرداد مرور کلی خرداد فقط مهمارو دوره کن

زبان هر شب و ادامه دار

لغت با متن .کتاب رضا زاده محشره
    سلام عزیزمممممممممممممم ممنونم ایشالله روزی شماااااااااااااا گل دختر
    «اسکیموها همهٔ عمرشان را بین یخ*ها سر می*کنند اما هیچ تک*واژه*ای برای یخ ندارند»

یک میلیون سال نخست انسان، نوشتهٔ ام.اف. اشلی مونتگیو.
    سلام
    ممنون که به سایت مراقبت های ویژه سر زدید
    لطفا این سایت رو به دوستان و همکاران خودتون هم معرفی کنید که برای ثبت نام اقدام کنند
    موفق باشید
    سلام عزیزم جواب ارشد به 12 شهریور موکول شده
    راستش زیاد ار بچه ها خبر ندارم فقط میدونم سمیه بیمارستان مدنیه و فرناز هم که پیش منه صفیه هم معاونت غذا و دارو لاهیجان مشغوله از بقیه بی خبرم
    زندگی جیره مختصری است

مثل یک فنجان چای

و کنارش عشق است

مثل یک حبه قند

زندگی را با عشق

نوش جان باید کرد
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا