M M M@RY@M 2014-08-09 سلام عزیزم.. خواهش میکنم گلم..منم ازحضور تو خیلی لذت بردم..بوس تف تفی!:heart::thanks:
Y Y yara 2014-08-08 فدات عزیزم بله خوبه حالش ...........خدانکنه عزیزم سلامت باشی ماهی مهربونم ...........بوووووووووووووووس تپل مپل :heart::thanks::heart:
فدات عزیزم بله خوبه حالش ...........خدانکنه عزیزم سلامت باشی ماهی مهربونم ...........بوووووووووووووووس تپل مپل :heart::thanks::heart:
moj 2014-08-08 میدونم آجی شوخی میکنم... ببخش دیگه.بی معرفتی ما اینجاست هروقت شما گرفتاری ما دیر به دیر میاییم قشنگیه جایزه به یهویی بودنشه... برو به سلامت شبخوش
میدونم آجی شوخی میکنم... ببخش دیگه.بی معرفتی ما اینجاست هروقت شما گرفتاری ما دیر به دیر میاییم قشنگیه جایزه به یهویی بودنشه... برو به سلامت شبخوش
moj 2014-08-08 خوب خدا رو شکر باشه چون دعوا نکردین ی جایزه دارین؟تونستین 10 دقیقه دیگه بیایین(سعی میکنم آمادش کنم)!!! ن بسلامت
خوب خدا رو شکر باشه چون دعوا نکردین ی جایزه دارین؟تونستین 10 دقیقه دیگه بیایین(سعی میکنم آمادش کنم)!!! ن بسلامت
Y Y yara 2014-08-08 سلام ماهی عزیزم............قابل شمارو نداشت شما خودت گلی ........ شفق سلام میرسونه به مامان ماهی عزیزش و میگه دل منم برای مامانم تنگ شده .میاد بزودی انشالله:riz304::rolleyessmileyanim::4d564ad6:
سلام ماهی عزیزم............قابل شمارو نداشت شما خودت گلی ........ شفق سلام میرسونه به مامان ماهی عزیزش و میگه دل منم برای مامانم تنگ شده .میاد بزودی انشالله:riz304::rolleyessmileyanim::4d564ad6:
moj 2014-08-08 ممنون شما خوبی؟جا خوردم آخه ... گفتم اگه سلام کنم شرو میکنی ب دادو بیداد... الان که بهترین؟
marzi ba 2014-08-08 سلام محدثه جونی مسی از گل خوشملت که دیشب برام گذاشتی در ضمن پیشاپیشش ورود تو رو به جمع دوستام خوش امد میگم محدثه جون:riz304::riz304:
سلام محدثه جونی مسی از گل خوشملت که دیشب برام گذاشتی در ضمن پیشاپیشش ورود تو رو به جمع دوستام خوش امد میگم محدثه جون:riz304::riz304: