mahii 2014-08-08 خو خوبه که؟مشکلی نیست؟؟؟؟/اخی قربون دخترم برم...قربون توهم برم تو هم عین شفقم میمونی یاراجونی.بوووووووووس
خو خوبه که؟مشکلی نیست؟؟؟؟/اخی قربون دخترم برم...قربون توهم برم تو هم عین شفقم میمونی یاراجونی.بوووووووووس
A A aaram 2014-08-08 چقدر گیج شدم یارا :riz513: نمیدونم چرا پیامتو ندیده بودم:shocked: :14: بازم ببخشید فدات شم ..ایشالله شما هم همیشه خوب باشی...:r::heart:
چقدر گیج شدم یارا :riz513: نمیدونم چرا پیامتو ندیده بودم:shocked: :14: بازم ببخشید فدات شم ..ایشالله شما هم همیشه خوب باشی...:r::heart:
A A aaram 2014-08-08 آجی جون ببخشید دو ساعت پیش اصلا حالم خوب نبود نتونستم منم حالتو بپرسم و از گل قشنگت تشکر کنم مرسی خانومیه مهربون :heart:
آجی جون ببخشید دو ساعت پیش اصلا حالم خوب نبود نتونستم منم حالتو بپرسم و از گل قشنگت تشکر کنم مرسی خانومیه مهربون :heart:
mohana 2014-08-08 سلام یارا جونم...خوبی؟ یارا وقتی پ بازدید کننده ها رو ببندی...برا خودت پیام ها دیده نمیشن...اما بقیه پیام ها رو میبینن ولی نمیتونن چیزی بفرستن
سلام یارا جونم...خوبی؟ یارا وقتی پ بازدید کننده ها رو ببندی...برا خودت پیام ها دیده نمیشن...اما بقیه پیام ها رو میبینن ولی نمیتونن چیزی بفرستن