sepid71 2014-08-05 خوش گذشت ......میسی مرضی جونی خودم عخشمممممممممممممم نوترم ک نقش کلم بروکلی رو داشت تو خونش :| خخخخخخخخخ همه زحمتا با مرضی بود.مرضی زحمتت دادممممممممممممممممممم.دوشت دالمممممممممممممممم. بای بایییییییییییییی
خوش گذشت ......میسی مرضی جونی خودم عخشمممممممممممممم نوترم ک نقش کلم بروکلی رو داشت تو خونش :| خخخخخخخخخ همه زحمتا با مرضی بود.مرضی زحمتت دادممممممممممممممممممم.دوشت دالمممممممممممممممم. بای بایییییییییییییی
نوتر 2014-08-05 ما نمیدیم. من که تبریزی نیستم ایشششش برو بچز من میرم شوما هم شلوغ نکنید. همه آجیلارم نخورین دهههع
sepid71 2014-08-05 چرا میدن ...هم هانی گفتش هم مهسا هم پرستار تب حالا از بقیه ترکا هم میپرسم ایشششششششششششششش نوتر
marzi ba 2014-08-05 نوتر نذار عکس اتاقتو بیارم که کلی پوستیژ اویزون کردی همشو خودم برات خریدم ایششششششششششششش
marzi ba 2014-08-05 هههههههههههههه اوهوم سپید قدر منو که این چچل نمیدونم منو بگو که همش ویلون بازارم برای این اقا پوستیژ در مدل های مختلف بگیرم چچلیشو مخفی کنیم سپید پول هیچ کدوم رو هم خسیسو بهم نداده
هههههههههههههه اوهوم سپید قدر منو که این چچل نمیدونم منو بگو که همش ویلون بازارم برای این اقا پوستیژ در مدل های مختلف بگیرم چچلیشو مخفی کنیم سپید پول هیچ کدوم رو هم خسیسو بهم نداده