M M M@RY@M 2014-08-04 بچشم آبجی گلی یادت میدم! فخط ایندفعه تو یکم یواشتر بزن!گناه دارن! جوونن هنوز... ووی خونشونو تسخیر کردیم!!!:4d564ad6::riz481:
بچشم آبجی گلی یادت میدم! فخط ایندفعه تو یکم یواشتر بزن!گناه دارن! جوونن هنوز... ووی خونشونو تسخیر کردیم!!!:4d564ad6::riz481:
marzi ba 2014-08-04 خخخخخخخخخخخ مرمی من یه عمره با این نوتر درگیرم و به خون هم تشنه ایجور فن نزدم بهش یادم بده مرمی
elham2012 2014-08-04 :4d564ad6::smiliess (8)::thumbsupsmileyanim: آخ جووون صابخونه ام نیست..بچه ها راحت باشیییم..چاییو دم کردین دخترا..تخمه و آجیل هم هست.. قربون دستت مریمی اون هندونه رو قاچ بزن بخوریم..
:4d564ad6::smiliess (8)::thumbsupsmileyanim: آخ جووون صابخونه ام نیست..بچه ها راحت باشیییم..چاییو دم کردین دخترا..تخمه و آجیل هم هست.. قربون دستت مریمی اون هندونه رو قاچ بزن بخوریم..
M M M@RY@M 2014-08-04 آخه مرضی جونم..از داداچم(داداچ کوچیک واقعی)چندتا فن جودو یاد بگرفتم..دیگه از شانسشون اونروز درگیر شدیم و رو به دیفار این فنونو روشون پیاده کردم!!! !:rolleyessmileyanim:
آخه مرضی جونم..از داداچم(داداچ کوچیک واقعی)چندتا فن جودو یاد بگرفتم..دیگه از شانسشون اونروز درگیر شدیم و رو به دیفار این فنونو روشون پیاده کردم!!! !:rolleyessmileyanim:
marzi ba 2014-08-04 اعه فا ملمی دست بزن هم دالی صورت داداچتو زخم و زیلی کردی وووووووووی داداچت مرده ها مرد صداش بلند نیست ابهت مردونگی داره نوتر عایا صدات بلنده؟
اعه فا ملمی دست بزن هم دالی صورت داداچتو زخم و زیلی کردی وووووووووی داداچت مرده ها مرد صداش بلند نیست ابهت مردونگی داره نوتر عایا صدات بلنده؟
elham2012 2014-08-04 مریمییی..اصن مهمونی اینجا میچسبه,چون شلوغکاری میکنیمو خونشونو بهم میریزیمو فرار میکنیم:thumbsupsmileyanim:
مریمییی..اصن مهمونی اینجا میچسبه,چون شلوغکاری میکنیمو خونشونو بهم میریزیمو فرار میکنیم:thumbsupsmileyanim:
M M M@RY@M 2014-08-04 مرضیه جونم با من دهباشون شد..اینقدم ماشالله صداشون بلنده..ی ابهت خاص داره صدای داداشم... این گلا رو واسه آشتی کنون گذاشتم..:sarma: ای بابا...:dadad4:
مرضیه جونم با من دهباشون شد..اینقدم ماشالله صداشون بلنده..ی ابهت خاص داره صدای داداشم... این گلا رو واسه آشتی کنون گذاشتم..:sarma: ای بابا...:dadad4: