Y Y yara 2014-08-04 فدات الهامی گلم........لطف داری عزیزم .......بوووووس ابدار تپل مپل ویژه برای الهامی خودم( راستی اسم خواهرمم الهامه ..وقتی اسم شنارو میبینم همش یادش میافتم):riz304::heart:
فدات الهامی گلم........لطف داری عزیزم .......بوووووس ابدار تپل مپل ویژه برای الهامی خودم( راستی اسم خواهرمم الهامه ..وقتی اسم شنارو میبینم همش یادش میافتم):riz304::heart:
Y Y yara 2014-08-03 سلام الهام جان عزیزم...ممنون بله جمله زیبایی :riz304::heart::heart: مراقب خودت باش گلم:black_eyed:
M M M@RY@M 2014-08-01 من رمز پیروزی را نمیدانم ولی رمز شکست این است که سعی کنی همه را راضی نگه داری... . . . اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد به دوستان خود محبت كنيد. امضای آتشین بود..گفتم قشنگه برا دوستان بذارم..
من رمز پیروزی را نمیدانم ولی رمز شکست این است که سعی کنی همه را راضی نگه داری... . . . اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد به دوستان خود محبت كنيد. امضای آتشین بود..گفتم قشنگه برا دوستان بذارم..
marzi ba 2014-07-29 سلام الامی عزیزم ممنونم بابت امتیاز منم از خدا برات بهترینا رو میخام خوفی؟ اقای سجاد خوفن سلام برسون خدمتشون :28:
سلام الامی عزیزم ممنونم بابت امتیاز منم از خدا برات بهترینا رو میخام خوفی؟ اقای سجاد خوفن سلام برسون خدمتشون :28:
نوتر 2014-07-29 خخخ مرسی جدیدا هم قراره به ادمین بگم اسممو عوض کنه بذاره نوتر پیکاسو خخخخخخخخ ممنون عید شما هم مبارک کلا با تاخیر:25r30wi:
خخخ مرسی جدیدا هم قراره به ادمین بگم اسممو عوض کنه بذاره نوتر پیکاسو خخخخخخخخ ممنون عید شما هم مبارک کلا با تاخیر:25r30wi:
نوتر 2014-07-29 سلام الهام خانوم با تاخیر عیدتون مبارک:riz304: مهم نیستن برام. :riz304: ممنونم بابت امتیاز