baran71 2014-08-04 :14:خو نیم ساعت زیاده دیگ :14:بچه اس دیگ چیکارش میشه کرد بازیگوشه بزرگ میشه یادش میره :thanks:چشم برویم 40):شبت بخیر عزیزم
:14:خو نیم ساعت زیاده دیگ :14:بچه اس دیگ چیکارش میشه کرد بازیگوشه بزرگ میشه یادش میره :thanks:چشم برویم 40):شبت بخیر عزیزم
baran71 2014-08-04 :14:خوندم دیگ نیم ساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااعت خودنم:tonguesmiley: h34r-smiley:چشم چشم میبرمت
:14:خوندم دیگ نیم ساااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااعت خودنم:tonguesmiley: h34r-smiley:چشم چشم میبرمت
baran71 2014-08-04 :sarma:بلیطش آماده اس امشب ک خوابیدی خواب اینجارو ببین :tonguesmiley:ب همین راحتی فقط یادت نره عکسم بگیر
:sarma:بلیطش آماده اس امشب ک خوابیدی خواب اینجارو ببین :tonguesmiley:ب همین راحتی فقط یادت نره عکسم بگیر
baran71 2014-08-04 :21:کتابی جونی یادت نمیاد پارسال با هم رفته بودیم اینجا؟ این عکسارو همون پارسال گرفتم دیگ:tonguesmiley::tonguesmiley:
:21:کتابی جونی یادت نمیاد پارسال با هم رفته بودیم اینجا؟ این عکسارو همون پارسال گرفتم دیگ:tonguesmiley::tonguesmiley:
M M M@RY@M 2014-08-01 من رمز پیروزی را نمیدانم ولی رمز شکست این است که سعی کنی همه را راضی نگه داری... . . . اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد به دوستان خود محبت كنيد. امضای آتشین بود..گفتم قشنگه برا دوستان بذارم..
من رمز پیروزی را نمیدانم ولی رمز شکست این است که سعی کنی همه را راضی نگه داری... . . . اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد به دوستان خود محبت كنيد. امضای آتشین بود..گفتم قشنگه برا دوستان بذارم..
mahsaa 2014-08-01 واای آبجی جونم چ عکس خوشگلی ! عجب رنگایی ! همش رنگی رنگیه خخخ، مرسی سبز جونم خیلی لذت بردم:28::riz304::heart:
واای آبجی جونم چ عکس خوشگلی ! عجب رنگایی ! همش رنگی رنگیه خخخ، مرسی سبز جونم خیلی لذت بردم:28::riz304::heart: