Y Y yara 2014-08-04 مرسی اوا جان روحیه دادی بهم...........چشم حتما میذارم :rolleyessmileyanim::riz304:
Y Y yara 2014-08-04 اوا متاسفانه اطلاعاتم زیاد نیست از یه دوست کمک خواستم اما مدتیه نمیاد انجمن............ دیگه کلا منتفی شد. ولی یجا دیدم همین کرو کردن و نظرات جالبی داده بودن
اوا متاسفانه اطلاعاتم زیاد نیست از یه دوست کمک خواستم اما مدتیه نمیاد انجمن............ دیگه کلا منتفی شد. ولی یجا دیدم همین کرو کردن و نظرات جالبی داده بودن
Y Y yara 2014-08-04 خواهش میکنم اوا جان بزرگی از شماست عزیزم:28: خودم دوست داشتم یه تاپیک ایجاد کنم در مورد روانشناسی اواتارها که گفتم شاید بچها تحویل نگیرن منصرف شدم :dadad4:
خواهش میکنم اوا جان بزرگی از شماست عزیزم:28: خودم دوست داشتم یه تاپیک ایجاد کنم در مورد روانشناسی اواتارها که گفتم شاید بچها تحویل نگیرن منصرف شدم :dadad4:
Y Y yara 2014-08-04 اوا جان هرچی شما انتخاب کنی خوبه:riz304: ..........همه اواتار های که انتخاب میکنی یه دنیا حرف دارن ...حسشون قشنگه:rolleyessmileyanim:
اوا جان هرچی شما انتخاب کنی خوبه:riz304: ..........همه اواتار های که انتخاب میکنی یه دنیا حرف دارن ...حسشون قشنگه:rolleyessmileyanim:
marzi ba 2014-08-04 ناهید جون بابا تو کلا از من حرفه ای تری رو نکردی باجی باجی چرا انقد دیر پیدات کردم باجی خیلی چاکریم یاشا ناهید باجه
ناهید جون بابا تو کلا از من حرفه ای تری رو نکردی باجی باجی چرا انقد دیر پیدات کردم باجی خیلی چاکریم یاشا ناهید باجه
shayna 2014-08-04 ممنون گلممم... باشه آوا (ناهید) :rolleyessmileyanim:جون هر طور دوست داری عزیزم... میام پروفت میبینم آف شدی بعد پ.ب برام میذاری دوباره تند میام پروفت میبینم آفی!! :shocked:h34r-smiley:
ممنون گلممم... باشه آوا (ناهید) :rolleyessmileyanim:جون هر طور دوست داری عزیزم... میام پروفت میبینم آف شدی بعد پ.ب برام میذاری دوباره تند میام پروفت میبینم آفی!! :shocked:h34r-smiley:
shayna 2014-08-04 که اینطور!! یچیزی میخوام بگم میترسم ناراحت بشی,اما میگم: آواتارت قشنگه ها اما قبلیو بیشتر دوست داشتم...:rolleyessmileyanim: لبخندش دل نشین بود...:heart: ببخشید...:riz513::riz513:
که اینطور!! یچیزی میخوام بگم میترسم ناراحت بشی,اما میگم: آواتارت قشنگه ها اما قبلیو بیشتر دوست داشتم...:rolleyessmileyanim: لبخندش دل نشین بود...:heart: ببخشید...:riz513::riz513:
shayna 2014-08-04 خواهش میکنم عزیزم...:28: وظیفه من وهرشیعه ای همینه... راستی آواتار جدید مبارک...:rose::rose::rose:
ba ba barghi 2014-08-04 آره ,كم ميام ,معمولا هم با كوشي ميام, زياد حال و حوصله ندارم بجرخم تو انجمن ممنون كه به يادمي .