ketabsabz 2014-08-04 مسی بارونی چشات قشنگ میبینه گلم :28: خخخخ اونجا رو الان یادم اومدش بارونی ههه خعلی باصفا بود اگه بخای باز میریمااااااااااا:ad54ad:
مسی بارونی چشات قشنگ میبینه گلم :28: خخخخ اونجا رو الان یادم اومدش بارونی ههه خعلی باصفا بود اگه بخای باز میریمااااااااااا:ad54ad:
baran71 2014-08-04 بچــــه که بودم فکـــر میکردم فقـــط زنبــــورها نیش میزننـــد بـــــــزرگ شدم دیـــدم، شنیـــدم، رفتــــم، آمـــدم و یــــاد گرفتــــم نــــه، آدمها هم نیــــش میزننـــد هر چقـدر صمیــــــمی تر، عزیزتر نیششـــان ســـــمی تــــر !:dadad4:
بچــــه که بودم فکـــر میکردم فقـــط زنبــــورها نیش میزننـــد بـــــــزرگ شدم دیـــدم، شنیـــدم، رفتــــم، آمـــدم و یــــاد گرفتــــم نــــه، آدمها هم نیــــش میزننـــد هر چقـدر صمیــــــمی تر، عزیزتر نیششـــان ســـــمی تــــر !:dadad4:
ک ک کینز 2014-08-04 خخخخخ این از اسراره. والا من روزی که عضو شدم هویجوری ر رو آخر اسمم زدیم ولی خو ازش خوشم نمیومد بعد دیگه به شفق گفتم موخام عوضش کنم
خخخخخ این از اسراره. والا من روزی که عضو شدم هویجوری ر رو آخر اسمم زدیم ولی خو ازش خوشم نمیومد بعد دیگه به شفق گفتم موخام عوضش کنم
mahsaa 2014-08-03 قربونت باران جون و مرسی از امتیاز:heart: تازه نبودی ببینی چ هوااایی بود ، محشر.....خخخ......جات خالی بارون جون:28::riz304::riz304:
قربونت باران جون و مرسی از امتیاز:heart: تازه نبودی ببینی چ هوااایی بود ، محشر.....خخخ......جات خالی بارون جون:28::riz304::riz304: