Y Y yara 2014-08-02 خواهش میکنم شاینا جان ممنونم بابت رتبه نظر عزیزم :riz304::heart: شاینا جان چرا این شکلک باجی؟:sad::dadad4:
خواهش میکنم شاینا جان ممنونم بابت رتبه نظر عزیزم :riz304::heart: شاینا جان چرا این شکلک باجی؟:sad::dadad4:
M M M@RY@M 2014-08-01 من رمز پیروزی را نمیدانم ولی رمز شکست این است که سعی کنی همه را راضی نگه داری... . . . اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد به دوستان خود محبت كنيد. امضای آتشین بود..گفتم قشنگه برا دوستان بذارم..
من رمز پیروزی را نمیدانم ولی رمز شکست این است که سعی کنی همه را راضی نگه داری... . . . اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد به دوستان خود محبت كنيد. امضای آتشین بود..گفتم قشنگه برا دوستان بذارم..
شفق بانو 2014-08-01 جانم اجی شاینا جان هنوز الهی ربی العفو شبهای قدر تو گوش و دلمون /اما متاسفانه بندگان خدا برای شب قدر سال اینده توشه ی گناه ذخیره میکنن اجی شما خوش باش /که من به خوشی شما و دوستانم خوشم [IMG] [IMG]
جانم اجی شاینا جان هنوز الهی ربی العفو شبهای قدر تو گوش و دلمون /اما متاسفانه بندگان خدا برای شب قدر سال اینده توشه ی گناه ذخیره میکنن اجی شما خوش باش /که من به خوشی شما و دوستانم خوشم [IMG] [IMG]