پیچک 2014-08-01 درود بر ناروین ممنون از لطفت دوست عزیز... لطف کردی...من که از اینا ندارم...برات بزارم...:riz513::dadad4:
درود بر ناروین ممنون از لطفت دوست عزیز... لطف کردی...من که از اینا ندارم...برات بزارم...:riz513::dadad4:
A A aaram 2014-08-01 سلام ناروین جون.. چقدر قشنگ بود جمله ات، بهم انرژی داد..خیلی ممنونم ازت گلی جون چقدر آواتارتم بانکمه :28:
سلام ناروین جون.. چقدر قشنگ بود جمله ات، بهم انرژی داد..خیلی ممنونم ازت گلی جون چقدر آواتارتم بانکمه :28:
شفق بانو 2014-08-01 ناروین جان سلام عزیزم /بذار برن دنبال درس و زندگیشون . لیلی به درخواست خودش بود شما خودتو اصلا ناراحت نکن .میات انشالله . خواهش میکنم عزیزم /مراحمی اجی / [IMG] [IMG]
ناروین جان سلام عزیزم /بذار برن دنبال درس و زندگیشون . لیلی به درخواست خودش بود شما خودتو اصلا ناراحت نکن .میات انشالله . خواهش میکنم عزیزم /مراحمی اجی / [IMG] [IMG]
shayna 2014-08-01 منم خوبم خانومی...:heart::heart: آره هم سنیم ))) فکرکنم 7,8سالمه...:25r30wi: عکس شخصیتم دوست میدارم...:rolleyessmileyanim:
منم خوبم خانومی...:heart::heart: آره هم سنیم ))) فکرکنم 7,8سالمه...:25r30wi: عکس شخصیتم دوست میدارم...:rolleyessmileyanim:
shayna 2014-08-01 سلام ناروین جون خوبی عزیزم؟ آواتارتو دوست دارم...فسقلی خیلی ناقلاس... وقتی عضو انجمن شدم آواتارت این بود
سلام ناروین جون خوبی عزیزم؟ آواتارتو دوست دارم...فسقلی خیلی ناقلاس... وقتی عضو انجمن شدم آواتارت این بود