آتشین 2014-08-01 خخخخخخ الان که اعصاف داله الان بوگووو خخخخخ پفقط نگو من تشویقت کردم خخخخ به:25r30wi::25r30wi: خون من تشنس
خخخخخخ الان که اعصاف داله الان بوگووو خخخخخ پفقط نگو من تشویقت کردم خخخخ به:25r30wi::25r30wi: خون من تشنس
marzi ba 2014-07-31 شکر بدک نیستم ناری من منتظرمااااااااااااااااااااا بگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:mad_majidonline:
شکر بدک نیستم ناری من منتظرمااااااااااااااااااااا بگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو:mad_majidonline:
marzi ba 2014-07-31 سلام ناری جونم نه گلم خدا نکنه با تو قهر کنم مرضی دلش نمویاد با کسی قهر کنه با گوشی بودم سخت بود جواب دادن الان با سیتم اومدم تو عشخ خودمی تو خوبی؟
سلام ناری جونم نه گلم خدا نکنه با تو قهر کنم مرضی دلش نمویاد با کسی قهر کنه با گوشی بودم سخت بود جواب دادن الان با سیتم اومدم تو عشخ خودمی تو خوبی؟
شفق بانو 2014-07-31 جانم ناروینم بله میخواستم برم افق محوشم / دوستان اردات داشتن /نظرم برگشت . هستم اجی :riz304::heart:
shayna 2014-07-31 مرسی عزیز دلممممم...:thanks: عذرخواهی چرا آجی؟؟ امروز تولدمه...خیلیم لطف کردی...:28: ممنون از دعای قشنگت...:heart::rose:
مرسی عزیز دلممممم...:thanks: عذرخواهی چرا آجی؟؟ امروز تولدمه...خیلیم لطف کردی...:28: ممنون از دعای قشنگت...:heart::rose: