M M M@RY@M 2014-08-01 من رمز پیروزی را نمیدانم ولی رمز شکست این است که سعی کنی همه را راضی نگه داری... . . . اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد به دوستان خود محبت كنيد. امضای آتشین بود..گفتم قشنگه برا دوستان بذارم..
من رمز پیروزی را نمیدانم ولی رمز شکست این است که سعی کنی همه را راضی نگه داری... . . . اگر ميخواهيد دشمنان خود را تنبيه كنيد به دوستان خود محبت كنيد. امضای آتشین بود..گفتم قشنگه برا دوستان بذارم..
شفق بانو 2014-08-01 اینم جواب اجیم سلام هانیه جان /من شبنم هستم اجی شفقی / بله بله من دوستان اجی شفقم رو دونه دونه میشناسم /تعریف شما رو خیلی شنیدم از عکس آواتارت خیلی خوشم اومد به شفقی هم گفتم :riz304:
اینم جواب اجیم سلام هانیه جان /من شبنم هستم اجی شفقی / بله بله من دوستان اجی شفقم رو دونه دونه میشناسم /تعریف شما رو خیلی شنیدم از عکس آواتارت خیلی خوشم اومد به شفقی هم گفتم :riz304:
N@RVIN 2014-07-31 ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻝ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﻫﺎﯾﺖ … ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﻫﺎﯾﺖ … ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻝ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻪ ﺧﯿﺎﻟﺖ ﺭﺍ ﻧﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪ .. ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﮕﻮ ﺑﺒﯿﻨﻢ …. ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻧﻔﺲ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺍﯼ؟ ﺁﺭﯼ؟ ﭘﺲ ﺧﻮﺵ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ، ﻋﻤﯿﻖ ﻧﻔﺲ ﺑﮑﺶ ﻋﻤﯿﻖ ﻋﺸﻖ ﺭﺍ... ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ …. ﺑﻮﺩﻥ ﺭﺍ …. ﺑﭽﺶ … ﺑﺒﯿﻦ … ﻟﻤﺲ ﮐﻦ ﻭ ﺑﺎ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎﯾﺖ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺰﻥ: "ﻣﻌﺒﻮﺩ ﻣﻦ ﺷﮑﺮ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺟﺎﻥ ﺑﺨﺸﯿﺪﯼ"
ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻝ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﻫﺎﯾﺖ … ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﻫﺎﯾﺖ … ﺑﯽ ﺧﯿﺎﻝ ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻪ ﺧﯿﺎﻟﺖ ﺭﺍ ﻧﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪ .. ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﮕﻮ ﺑﺒﯿﻨﻢ …. ﺍﻣﺮﻭﺯ ﻧﻔﺲ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺍﯼ؟ ﺁﺭﯼ؟ ﭘﺲ ﺧﻮﺵ ﺑﻪ ﺣﺎﻟﺖ ، ﻋﻤﯿﻖ ﻧﻔﺲ ﺑﮑﺶ ﻋﻤﯿﻖ ﻋﺸﻖ ﺭﺍ... ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺭﺍ …. ﺑﻮﺩﻥ ﺭﺍ …. ﺑﭽﺶ … ﺑﺒﯿﻦ … ﻟﻤﺲ ﮐﻦ ﻭ ﺑﺎ ﺗﮏ ﺗﮏ ﺳﻠﻮﻟﻬﺎﯾﺖ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺰﻥ: "ﻣﻌﺒﻮﺩ ﻣﻦ ﺷﮑﺮ ﮐﻪ ﻣﺮﺍ ﺟﺎﻥ ﺑﺨﺸﯿﺪﯼ"