شفق بانو 2014-07-31 قربانت زهرا جان/ ممنون اجی گلم / منم ارزو میکنم همیشه شاد و موفق باشی منم خیلی دوستت دارم زهرا جان /حتما عزیزم :heart::riz304:
قربانت زهرا جان/ ممنون اجی گلم / منم ارزو میکنم همیشه شاد و موفق باشی منم خیلی دوستت دارم زهرا جان /حتما عزیزم :heart::riz304:
شفق بانو 2014-07-31 شکر بد نیستم اجی گلم/ خواهش میکنم زهرا جانم سلامتی اجی /خبر خاصی نیست/ مثل همیشه کارای انجمن و زندگی بیرون/ کلا درگیریم:28:
شکر بد نیستم اجی گلم/ خواهش میکنم زهرا جانم سلامتی اجی /خبر خاصی نیست/ مثل همیشه کارای انجمن و زندگی بیرون/ کلا درگیریم:28:
obstetrician88 2014-07-29 صادقانه ترین احساس را در صادق ترین عید خدا به صدیق ترین آشنای بی مدعا تقدیم میکنم.............عیدت مبارک
صادقانه ترین احساس را در صادق ترین عید خدا به صدیق ترین آشنای بی مدعا تقدیم میکنم.............عیدت مبارک
obstetrician88 2014-07-29 رمضان رفت ولی کاش صفایش نرود.سحرو جوشن و قرآن و دعایش نرود.کاشکی پر شده باشد دلم از نور سحر.همره روزه و افطار نوایش نرود.عید سعید فطر بر شما و خانواده محترم مبارک باد آبجی نازنینم
رمضان رفت ولی کاش صفایش نرود.سحرو جوشن و قرآن و دعایش نرود.کاشکی پر شده باشد دلم از نور سحر.همره روزه و افطار نوایش نرود.عید سعید فطر بر شما و خانواده محترم مبارک باد آبجی نازنینم
amirreza 2014-07-29 ممنون زهرایییییییییییییی ای دوست بامرامو بامعرفتم..مچکرم..عید توهم مبارک خانوم گل:ad54ad:
baran71 2014-07-28 :25r30wi:ای جووووووووووووووووووونم چ ناااااااااااااااااااااااز :28:خاله فداش خخخخخخخخخخخ