pashmak 2014-07-28 سلام مکسین مرسی میچم جز سی چطور مونده بود چون گفتی لیستت پرع خدا رو شکر رسیدم بخونم یاشع امشب اگه یشه میرم وگرنه فردا صبح انشالله یرای نماز امشب اعمال داره خونذی منم دعا کن
سلام مکسین مرسی میچم جز سی چطور مونده بود چون گفتی لیستت پرع خدا رو شکر رسیدم بخونم یاشع امشب اگه یشه میرم وگرنه فردا صبح انشالله یرای نماز امشب اعمال داره خونذی منم دعا کن
آتشین 2014-07-28 سلام مرسی مکس عزیز همچنین عید بر شما و خانواده ی محترمت مبارک باشه :riz304::riz304::28:
پیچک 2014-07-28 :rose:درود ممنون برادر عزیز...عیدت مبارک...امیدوارم..برکات این ماه رو در زندگیت حس کرده باشی... با آرزوی قبولی عبادات...و انشالله برآورده شدن حاجات...
:rose:درود ممنون برادر عزیز...عیدت مبارک...امیدوارم..برکات این ماه رو در زندگیت حس کرده باشی... با آرزوی قبولی عبادات...و انشالله برآورده شدن حاجات...
pashmak 2014-07-28 سلام ممنون عید تو هم مبارک من جز سی رو خوندم آنروز نتم قط بود به بچه ها گفتم بهت بگن تو ترین ها چرا اسم منو نزاشتی:smiliess (12):
سلام ممنون عید تو هم مبارک من جز سی رو خوندم آنروز نتم قط بود به بچه ها گفتم بهت بگن تو ترین ها چرا اسم منو نزاشتی:smiliess (12):