bioshimi@ 2014-07-28 هانی من برم بیام ..فعلا باجی ببین شوکا چی انتخاب میکنی دوس نداشت اونارو ..برا منم بفرست بیام .. در ضمن مواظب باش اتو رو زیاد داغ نکنی میسوزه ..و زیادم نزار بمونه فک کنم 30 ثانیه بود ..اگه دیدی خوب فرم تنگرفت 1 دیقه دیگه بیشتر میسوزه ها
هانی من برم بیام ..فعلا باجی ببین شوکا چی انتخاب میکنی دوس نداشت اونارو ..برا منم بفرست بیام .. در ضمن مواظب باش اتو رو زیاد داغ نکنی میسوزه ..و زیادم نزار بمونه فک کنم 30 ثانیه بود ..اگه دیدی خوب فرم تنگرفت 1 دیقه دیگه بیشتر میسوزه ها
پیچک 2014-07-28 درود هانیه عزیز ...ممنون قبولم کردی... خواستم عیدو تبریک بگم...دیدم پبجت بستست... انشالله عباداتت قبول باشه...:riz304::riz304:
درود هانیه عزیز ...ممنون قبولم کردی... خواستم عیدو تبریک بگم...دیدم پبجت بستست... انشالله عباداتت قبول باشه...:riz304::riz304:
bioshimi@ 2014-07-28 من فویل رو بلد نیستم والا باشه برو امتحان کن ببین چه جو میشه منم برم یکی رو بگیرم با فویل امتحان کنم بلد بشم خخخخخخ
من فویل رو بلد نیستم والا باشه برو امتحان کن ببین چه جو میشه منم برم یکی رو بگیرم با فویل امتحان کنم بلد بشم خخخخخخ
bioshimi@ 2014-07-28 هانی الان بریم دیروزیا رو ریویو کنیم خخخخخخخ سفره هم پیدا کنیم ببینیم .:4d564ad6:
bioshimi@ 2014-07-28 همونی که لینکشو دادی؟ ..هانی بعدنا ماهم میریم اینا عضو شیم باشه ..بعدنا که کار از کار گذشت خخخ