M M M@RY@M 2014-07-26 قربونت برم باجی گلم..این از لطف و محبت بی انتهای تو ناشی میشه... دوست دارم فدات شم!:heart::heart::heart::heart:
قربونت برم باجی گلم..این از لطف و محبت بی انتهای تو ناشی میشه... دوست دارم فدات شم!:heart::heart::heart::heart:
M M M@RY@M 2014-07-26 باجی سلام.. هیچی ی کم دلم گرفته بود از نامردی این بی مسئولا میخواستم ی مدت نیام ولی این دلم طاقت نیاورد.. فقط دیروز نبودم..همین بوخودا!باباخشین!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
باجی سلام.. هیچی ی کم دلم گرفته بود از نامردی این بی مسئولا میخواستم ی مدت نیام ولی این دلم طاقت نیاورد.. فقط دیروز نبودم..همین بوخودا!باباخشین!:1dco2x0p1lilzhfpg1t
N@RVIN 2014-07-26 وووی آقا من به این امتیازا حسودیم میشه باید برم یاد بگیرم خخخ فدای تو بشم عزیزمی خواهش میکنم دوست دارم زیاااااات:heart::heart:
وووی آقا من به این امتیازا حسودیم میشه باید برم یاد بگیرم خخخ فدای تو بشم عزیزمی خواهش میکنم دوست دارم زیاااااات:heart::heart:
IL-2 2014-07-26 سلام بر مدیر عزیزم ... رو چشم ... تو خودت بهترینی عژیژمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم40):
سلام بر مدیر عزیزم ... رو چشم ... تو خودت بهترینی عژیژمــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم40):
MAHSABANOO 2014-07-25 مرسی خانومی خوب شد گفتی وگرنه اصلا بازش نمیکردم فک میکردم از این تاپیک بی مزه هاست خخخخخخخخخخ
Nike313 2014-07-25 مرسی..... خبر دادی.... حتما سر میزنم )) سخته.... نمیشد 5_6 تا اسم بدیم...واسع هر گزینه..... )