N@RVIN 2014-07-25 خخخ انقد تو این یادگیریها ضعیفم نمیتونم دقت کنم برا یادگیریش ولی ممنون چشم ببینم یاد میگیرم :rose:
maxin 2014-07-25 یا مُجِیبَ مَنْ لا مُجِیبَ لَهُ یَا شَفِیقَ مَنْ لا شَفِیقَ لَه . . . ای پاسخ دِه آن کَس که پاسخ دِه ندارد ، ای یار دلسوز آن کَس که دلسوزی ندارد
یا مُجِیبَ مَنْ لا مُجِیبَ لَهُ یَا شَفِیقَ مَنْ لا شَفِیقَ لَه . . . ای پاسخ دِه آن کَس که پاسخ دِه ندارد ، ای یار دلسوز آن کَس که دلسوزی ندارد
mohana 2014-07-25 :25r30wi: ب نظرم این شکلک بیشتر ب شما میاد مگه نــــــــــــــــه؟ راحت باشین...جمله ایه ک آوا تو صندلی داغش نوشته بود.... نقل قول از پوآرو...
:25r30wi: ب نظرم این شکلک بیشتر ب شما میاد مگه نــــــــــــــــه؟ راحت باشین...جمله ایه ک آوا تو صندلی داغش نوشته بود.... نقل قول از پوآرو...
mohana 2014-07-25 ورژن جدید شکلک مخصوص مهنا بانو چهارتاخال مو رو گیس بافته:)))) این قشنگتره مگه نه؟[img] شرارت از چشماش میباره ولی دوست داشتنیه :)))
ورژن جدید شکلک مخصوص مهنا بانو چهارتاخال مو رو گیس بافته:)))) این قشنگتره مگه نه؟[img] شرارت از چشماش میباره ولی دوست داشتنیه :)))
شفق بانو 2014-07-25 سلام داداش بله /اون موقع یه 16 روز از عضویتم نگذشته بود . /ای بلا داداش من/حسابی سرگرم هستین :black_eyed: من اون تاپیک میرم ناراحت میشم .یاد داداش خودم می افتم /دلم خیلی میگیره /گریه م میگیره :dadad4::dadad4:
سلام داداش بله /اون موقع یه 16 روز از عضویتم نگذشته بود . /ای بلا داداش من/حسابی سرگرم هستین :black_eyed: من اون تاپیک میرم ناراحت میشم .یاد داداش خودم می افتم /دلم خیلی میگیره /گریه م میگیره :dadad4::dadad4:
شفق بانو 2014-07-24 داداش ببخشید الان پیام بازدید رو دیدم ممنون/ انشالله همینطور باشه که شما گفتین/ اما من شهر خودمو میخاستم بله انشالله خدا به راه راست هدایتشون کنه که زحمات بچها هدر نره:rose:
داداش ببخشید الان پیام بازدید رو دیدم ممنون/ انشالله همینطور باشه که شما گفتین/ اما من شهر خودمو میخاستم بله انشالله خدا به راه راست هدایتشون کنه که زحمات بچها هدر نره:rose:
شفق بانو 2014-07-24 بله داداش بلد شدم / مرسی دست شما درد نکنه:smilies-azardl (113:rose::smiliess (8):
mohana 2014-07-24 وقتی چشم امیدتان به خدا باشد هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که پیش نیاید هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست هرکه را باشد توکل کار او دشوار نیست
وقتی چشم امیدتان به خدا باشد هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که پیش نیاید هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست هرکه را باشد توکل کار او دشوار نیست
شفق بانو 2014-07-24 سلام داداش خوبین؟ قبول باشه طاعاتتون داداش دیدین اهواز امسال پذیرش نداره واسه هماتو
marzi ba 2014-07-23 ینی مکسین دارم میبینم دهن خودت هم کج و کوله شد با گفتن اسم من یه بار دیگه تکرار کن شاید از کج و کولگی در اومد بوگو مَرِضُیَ اخه داش مکسین چرا پشیمون شدی ینی بگم بترکی کم گفتم مردم از خنده
ینی مکسین دارم میبینم دهن خودت هم کج و کوله شد با گفتن اسم من یه بار دیگه تکرار کن شاید از کج و کولگی در اومد بوگو مَرِضُیَ اخه داش مکسین چرا پشیمون شدی ینی بگم بترکی کم گفتم مردم از خنده