marzi ba 2014-07-23 سیلام داش مکُسین میگمااااااااااااااااا الان این مَرِضُیَ رو من چیطوری باید تلفظ کنم:33: دهنمو باید کج و کوله کنم میبینم که با تکنو لوژی جدید اشنا شدی:motat:
سیلام داش مکُسین میگمااااااااااااااااا الان این مَرِضُیَ رو من چیطوری باید تلفظ کنم:33: دهنمو باید کج و کوله کنم میبینم که با تکنو لوژی جدید اشنا شدی:motat:
bioshimi93 2014-07-23 قدر وقتتو بدون اگه الان همش انجمن باشی مطمئنا بعدا پشیمون میشی سعی کن بعد از ماه رمضون ان شالله جدی شروع کنی .موفق باشی
قدر وقتتو بدون اگه الان همش انجمن باشی مطمئنا بعدا پشیمون میشی سعی کن بعد از ماه رمضون ان شالله جدی شروع کنی .موفق باشی
شفق بانو 2014-07-22 نه والله داداش بلد نیستم/ فقط چندتا دونه دادن بهم یاد اجی شفق میدین؟:dadad4: مرسی خیلی خوشرنگ و زیبا:rose:
نه والله داداش بلد نیستم/ فقط چندتا دونه دادن بهم یاد اجی شفق میدین؟:dadad4: مرسی خیلی خوشرنگ و زیبا:rose:
bioshimi93 2014-07-22 مرسی مکسین خیلی ممنون چه امتیاز خوشرنگی اینم از ابتکارات تو هستااااا:rose::smilies-azardl (113
mohana 2014-07-22 آهااااا خب خوبه آفرییییییییین :a2d3: آقا مکسین من زبانم خیلی ضعیفههههههههه چ کنممممممممممم
mohana 2014-07-22 آها خو حواسم نبود...الان ذوق میکنم...هورااااااااااا آقا مکسییییییییییییییین :4d564ad6::thanks: