M M M@RY@M 2014-07-21 باران جونم نازی من..چه خوب اومدی...دلم برات تنگ شده بود..جات خالی بود خیلی..:heart:
M M M@RY@M 2014-07-21 ممنونممممم بارانم خیلی جملت قشنگ بودددد راستی چرا کم پیدایی؟؟؟شفق جونی راست میگه..دلم واست تنگ میشه خوووو:28::riz304::riz304::riz304:
ممنونممممم بارانم خیلی جملت قشنگ بودددد راستی چرا کم پیدایی؟؟؟شفق جونی راست میگه..دلم واست تنگ میشه خوووو:28::riz304::riz304::riz304:
شفق بانو 2014-07-21 سلام باران جانم مرسی عزیزم / کم پیدایی اجی / روزی اگه نباشی سریع متوجه میشم :smilies-azardl (113
MAHSABANOO 2014-07-20 شب عفو است و محتاج دعایم ، زعمق دل دعایی کن برایم اگر امشب به معشوقت رسیدی ، خدا را در میان اشک دیدی کمی هم نزد او یادی زما کن ، کمی هم جای ما او را صدا کن بگو یارب فلانی رو سیاه است ، دو دستش خالی و غرق گناه است …
شب عفو است و محتاج دعایم ، زعمق دل دعایی کن برایم اگر امشب به معشوقت رسیدی ، خدا را در میان اشک دیدی کمی هم نزد او یادی زما کن ، کمی هم جای ما او را صدا کن بگو یارب فلانی رو سیاه است ، دو دستش خالی و غرق گناه است …
M M M@RY@M 2014-07-20 امشب متنی ندارم..حرفم حرف ساده ایست.. امشب مرا یادکن درهر "الغوث"که میگویی! شاید به حق"یا رب" گفتنت "خلصنا"یت برای من هم مستجاب شود...:rose:
امشب متنی ندارم..حرفم حرف ساده ایست.. امشب مرا یادکن درهر "الغوث"که میگویی! شاید به حق"یا رب" گفتنت "خلصنا"یت برای من هم مستجاب شود...:rose: