marzi ba 2014-07-19 نوتر چی گفتی الامی رفتش ها چی گفتی بهش رفتش اینه رسم مهمون نوازی چلا شزبتشوووووووووووووووووووو خوردی :smiliess (7)::mad_majidonline::sdasdasd:
نوتر چی گفتی الامی رفتش ها چی گفتی بهش رفتش اینه رسم مهمون نوازی چلا شزبتشوووووووووووووووووووو خوردی :smiliess (7)::mad_majidonline::sdasdasd:
marzi ba 2014-07-19 نخیر نمی پایدم اومدم برا الامی از خونت غذا ببرم دیدم رفتی اونجا اصلا می پایدم من نپام پس کی میخات تو رو بپاد دیفونه هم خودتی:image170::smilies-azardl (12):sdasdasd: ناخن ها تو نکن تو چشم من
نخیر نمی پایدم اومدم برا الامی از خونت غذا ببرم دیدم رفتی اونجا اصلا می پایدم من نپام پس کی میخات تو رو بپاد دیفونه هم خودتی:image170::smilies-azardl (12):sdasdasd: ناخن ها تو نکن تو چشم من
نوتر 2014-07-19 خخخخخخ مرضیه دیفونه هههه داشتی منو میپاییدی ههههههههههه مرضیه اون غذاها مال فقراس. نخورینااا
marzi ba 2014-07-19 نوتر شیکموووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو
نوتر 2014-07-19 دستت درد نکنه مرضیه. من با اجازت هر دوتاشو سر میکشم. الامی خانوم هم فعلا آب معدنی میخورن
marzi ba 2014-07-19 الامی دورخ میگه کلی سحری برا خودش اماده کرده از الان نشسته داره از الان میخوره بیا همه چی برات میارم
marzi ba 2014-07-19 ههههههه ما بیشتر /ممنون بابت امتیاز این بار من برات شربت اوردم خسیسو بیا بخور جیگرت حال بیات ووی مهمون هم اومده الامی بیا تو هم بخور باجی
ههههههه ما بیشتر /ممنون بابت امتیاز این بار من برات شربت اوردم خسیسو بیا بخور جیگرت حال بیات ووی مهمون هم اومده الامی بیا تو هم بخور باجی
نوتر 2014-07-19 خخخخ الامی خانوم بله بفرمایید سحری ما با توجه به اینکه تغذیه خوندیم خیلی هم سادس. بفرمایید آب معدنی میدیم سحری بفرمایید تارف کنین
خخخخ الامی خانوم بله بفرمایید سحری ما با توجه به اینکه تغذیه خوندیم خیلی هم سادس. بفرمایید آب معدنی میدیم سحری بفرمایید تارف کنین
elham2012 2014-07-19 عاغا اینجا سحری هم پخش میکنن.. مرضی آجییی کوجایی سحری هارو بار بزنیم بریم:smilies-azardl (113
sepid71 2014-07-19 میگماااا من ک نیم سال دوم تموم میکنم بعدش مشکلی نیس ک برا شرکت تو ارشد؟اخه نیدونم باید کدوم فرم رو پر کرد.ن دانشجوی سال خرم.نه طرح رفتم:j58r36j3gcr4suxymup
میگماااا من ک نیم سال دوم تموم میکنم بعدش مشکلی نیس ک برا شرکت تو ارشد؟اخه نیدونم باید کدوم فرم رو پر کرد.ن دانشجوی سال خرم.نه طرح رفتم:j58r36j3gcr4suxymup
hasti69 2014-07-19 نردبان دلم شکسته است،میشودبرای من کمی دعاکنی؟یااگرخدااجازه میدهد،کمی بجای من خداخداکنی؟ راستش دلم مثل یک نمازبین راه،خسته وشکسته است،میشودبرای بیقراری دلم سفارشی به ان رفیق باوفا-خداکنی؟ دعاهایتان مستجاب ودلتان ازغم خالی
نردبان دلم شکسته است،میشودبرای من کمی دعاکنی؟یااگرخدااجازه میدهد،کمی بجای من خداخداکنی؟ راستش دلم مثل یک نمازبین راه،خسته وشکسته است،میشودبرای بیقراری دلم سفارشی به ان رفیق باوفا-خداکنی؟ دعاهایتان مستجاب ودلتان ازغم خالی