TUMS
پسندها
187

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• ممنون :rose:
    نه کسی نیست.:sad:
    پارسال82نفر بود کل پذیرش.شایعه اس امسال کمتر میشه هنوز ظرفیتا نیومده.باز شنیدم که تهران کلا18نفر گرفته پارسال ولی خود دانشگاه تهران پارسال پذیرش نداشته.یکی میگفت یه نفر با رتبه ی 27پارسال تهران قبول شده البته کدوم دانشگاهشم مهمه.مثلا من نمیدونم شهید بهشتی و تربیت مدرس خوبن!؟میگن واسه فیزیک پزشکی فقط دانشگاه تهرانش خوبه ایران هم خوب نیست.هرکی یه چیزی میگه!:(50):
    سلام میلاد.ممنون خوبم. تو خوبی؟
    ممنوووووون بابت تبریکت.:thanks:
    یه کم درگیر کارنامه بودم .:riz513:
    تقدیری سراسر خیر ، برکت ، خرسندی ، سلامت ، خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت توشه شب قدرتان باد .

التماس دعا :rose:
    وقتی سکوت خدا را در برابر رازو نیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است، او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنود، پس حرف دلت را به او بگو..........................
    التماس دعا
    :25r30wi::25r30wi:باشه سانی...فلیبا خیلی وقت نمیاد پروفت و چیزی شده دعوا کردین..موخای اشتیتون بدم.....؟
    اورین هانی دعواش کن
    اصن هر روز میام نقاشی بکشمممممممممممممممممممم:4d564ad6::painting::painting::painting:
    :whistle::whistle:از فردا توپمونم بیار فوتبال بازی کنیم موقعی که ایمونو میخابه
    چرا سانی میزنی؟مظلوم گیر اوردی؟دلش خاستش نقاشی بکشه مگه چی میشههههههههههههههههههههههههههههههههههه هاننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن؟
    سلام....ممنونم میدونم...اما من قصد منفی دادن نداشتم....نمیدونم چطور شده بود روزه داری تمرکز آدمم میگیره...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا