mw.ashel 2014-07-17 تقدیری سراسر خیر ، برکت ، خرسندی ، سلامت ، خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت توشه شب قدرتان باد . التماس دعا :rose:
تقدیری سراسر خیر ، برکت ، خرسندی ، سلامت ، خوشبختی و سعادت دنیا و آخرت توشه شب قدرتان باد . التماس دعا :rose:
آتشین 2014-07-15 من دیشبم که اینجا بهم گفتی خواستم بگم ولی گفتم که اینجا ضایعس بعدا خصوصی بهت بگم خخخخخخخ الانم تو امتیاز گفتم کسی ندید صداشو در نیار خخخخخخ
من دیشبم که اینجا بهم گفتی خواستم بگم ولی گفتم که اینجا ضایعس بعدا خصوصی بهت بگم خخخخخخخ الانم تو امتیاز گفتم کسی ندید صداشو در نیار خخخخخخ
آتشین 2014-07-15 خخخخخ اره بزور فرستادمش خخخخخ منم که نمیخوابم به قول تو از همینجا میرم سرکار خخخخخخ چون بخوابم کسل میشم خخخخ
خخخخخ اره بزور فرستادمش خخخخخ منم که نمیخوابم به قول تو از همینجا میرم سرکار خخخخخخ چون بخوابم کسل میشم خخخخ
آتشین 2014-07-15 خخخخ پری منو سالار و ناروین از شنبه تو تاپیک چادر زدیم خب برو بخواب دوستم بقیشو فردا بوخون اجبار که نیس مفهوووومه خخخخخخخ؟
خخخخ پری منو سالار و ناروین از شنبه تو تاپیک چادر زدیم خب برو بخواب دوستم بقیشو فردا بوخون اجبار که نیس مفهوووومه خخخخخخخ؟
آتشین 2014-07-15 خخخخ عزیزم پس پیچوندنو و نادیده گرفتنو گذاشتن واسه کی؟ خخخخخ همینه موارد استفادش دیگه