N@RVIN 2014-07-17 خخخ قز سنون النون خخخخ ن بابا نمیخوام اصن خودمم نمیدونم چی میخوام..دعا کن تکلیفم با خودم معلوم شه حداقل بدونم چی میخوام ههه:dadad4:
خخخ قز سنون النون خخخخ ن بابا نمیخوام اصن خودمم نمیدونم چی میخوام..دعا کن تکلیفم با خودم معلوم شه حداقل بدونم چی میخوام ههه:dadad4:
N@RVIN 2014-07-17 آره آره خخخ همه ی اینایی که گفتی دیگه هیچ مسلمه درخواستهای اولمه البته پولش مهم نیس ولی آخی دلی قیز من بعدش چطوری میتونم قدش و بلند کنم یا سلیقه ی بدشو بدرستم توجه کن همه رو از خدا بخواه خخخ:25r30wi::25r30wi:
آره آره خخخ همه ی اینایی که گفتی دیگه هیچ مسلمه درخواستهای اولمه البته پولش مهم نیس ولی آخی دلی قیز من بعدش چطوری میتونم قدش و بلند کنم یا سلیقه ی بدشو بدرستم توجه کن همه رو از خدا بخواه خخخ:25r30wi::25r30wi:
N@RVIN 2014-07-17 منم ساعت دو نیم دیشب بیهوش شدم نفهمیدم کی خوابیدم ولی اصن دیشب از خودم خوشم نیمومد انشاله شبهای بعد اگه زنده باشم یچیز دیگه ای هم حرصمو در آورد این شکلی شدم:65d6a5d6s::13::smiliess (2):
منم ساعت دو نیم دیشب بیهوش شدم نفهمیدم کی خوابیدم ولی اصن دیشب از خودم خوشم نیمومد انشاله شبهای بعد اگه زنده باشم یچیز دیگه ای هم حرصمو در آورد این شکلی شدم:65d6a5d6s::13::smiliess (2):
N@RVIN 2014-07-17 خخخ هانی مشخصاتش یادم رفت بگم دیشب نیومدم نت قبل از همه خوشتیپی و جذابیتو بذار تو لیستت دستت ندرده باجی خخخ
خخخ هانی مشخصاتش یادم رفت بگم دیشب نیومدم نت قبل از همه خوشتیپی و جذابیتو بذار تو لیستت دستت ندرده باجی خخخ
Y Y yara 2014-07-16 و تو ای مهربان مرا یاد کن آن دم که خدا را تلاوت میکنی شاید به صداقت قلب پاکت من نیز اجابت شوم . . . التماس دعا هانیه خوبم
و تو ای مهربان مرا یاد کن آن دم که خدا را تلاوت میکنی شاید به صداقت قلب پاکت من نیز اجابت شوم . . . التماس دعا هانیه خوبم
N@RVIN 2014-07-16 خخخخ هانیه باجی خودم از زیر زبونش میکشم بهت میگم باجی بیخیال شو از کت و کول افتادیم هههه التماس دعا دارم هانی برام خیلی دعا کن با چه ؟
خخخخ هانیه باجی خودم از زیر زبونش میکشم بهت میگم باجی بیخیال شو از کت و کول افتادیم هههه التماس دعا دارم هانی برام خیلی دعا کن با چه ؟
sane 2014-07-15 ایشششششششش7977cujr38iyymsu8: هانی به شفق بگو جز27تموم کردم سیستم وایروس شده ویندوز داغون:1dco2x0p1lilzhfpg1t
ایشششششششش7977cujr38iyymsu8: هانی به شفق بگو جز27تموم کردم سیستم وایروس شده ویندوز داغون:1dco2x0p1lilzhfpg1t
Y Y yara 2014-07-15 خخخ هانیه خووو دوستمی حواسم بت هست دیگه:heart:.............توی صندلی داغ مرضی وقتی دیدم اونطور نوشتی خواستم بپرسم اما گفتم حالا میگن فضولی کرد باز:black_eyed:
خخخ هانیه خووو دوستمی حواسم بت هست دیگه:heart:.............توی صندلی داغ مرضی وقتی دیدم اونطور نوشتی خواستم بپرسم اما گفتم حالا میگن فضولی کرد باز:black_eyed: