bioshimi93 2014-07-17 ممنون ابجی جونم خوبم:rose: ان شالله همیشه موفق باشی عزیز دلم:heart: منو تو دعاهات فراموش نکن:28:
N N Nr1 2014-07-16 آبجي يارا اومدم بگم خيلي خانومي...قدر دان خوبيهات هستم آبجي....تو شبهاي عزيز ما رو هم تو دعاهات از ياد نبر
آبجي يارا اومدم بگم خيلي خانومي...قدر دان خوبيهات هستم آبجي....تو شبهاي عزيز ما رو هم تو دعاهات از ياد نبر
N@RVIN 2014-07-16 فداتشم عزیزم کار خاصی نداشتم گلم..چشم محتاج به دعا منو خیلی دعا کن باجی جونم دوست دارم
leylii 2014-07-16 وقتی سکوت خدا را در برابر رازو نیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است، او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنود، پس حرف دلت را به او بگو.......................... التماس دعا
وقتی سکوت خدا را در برابر رازو نیازت دیدی، نگو خدا با من قهر است، او به تمام کائنات فرمان سکوت داده تا حرف دلت را بشنود، پس حرف دلت را به او بگو.......................... التماس دعا
شفق بانو 2014-07-16 سلام عزیزدلم یارای نازنینم خواهش میکنم اجی / چشم حتما اگه خدا قبول کنه /شما هم که میدونم دلت پاک پاک /خیلی هم زلال منو خیلی دعا کن /
سلام عزیزدلم یارای نازنینم خواهش میکنم اجی / چشم حتما اگه خدا قبول کنه /شما هم که میدونم دلت پاک پاک /خیلی هم زلال منو خیلی دعا کن /