شفق بانو 2014-07-16 ناروین جان بیزحمت الان هیچ پستی نذار برای لایک /تا خودم درستش کنم اوکی ؟ :riz304:
شفق بانو 2014-07-16 سلام ناروین جانم خوبی عزیزم؟ دلم منم برات خیلی تنگ شده / قربون دل مهربونت برم :riz304: التماس دعا
sepid71 2014-07-16 همزمان ک قانونی نمیشه.میخواستم اول برم ارشد. مسقیم.ظرحح بعدش .اما بازم هرکسی یچی میگه هیچکس یک حرف واحد نمیزنه!
همزمان ک قانونی نمیشه.میخواستم اول برم ارشد. مسقیم.ظرحح بعدش .اما بازم هرکسی یچی میگه هیچکس یک حرف واحد نمیزنه!
sepid71 2014-07-16 اوره من ک رو فرم باشم سه سوت میکشفم حیف رو فرم نیستم زیاد ....ولی خب بازم میریم ب سمت اکتشافات ...:motat:بیل و کلنگم بیار خخخ
اوره من ک رو فرم باشم سه سوت میکشفم حیف رو فرم نیستم زیاد ....ولی خب بازم میریم ب سمت اکتشافات ...:motat:بیل و کلنگم بیار خخخ
Y Y yara 2014-07-15 فدات عزیزم....مرسی از خودت باجی خیلی زحمت کشیدی....هنوز پست تشکر از مجری نذاشتم گلی جان....:thumbsupsmileyanim:
فدات عزیزم....مرسی از خودت باجی خیلی زحمت کشیدی....هنوز پست تشکر از مجری نذاشتم گلی جان....:thumbsupsmileyanim:
marzi ba 2014-07-15 ناری جونم موخوام خودوم به خودوم کومک کنم یه مدته بد بهم ریختم یه چی میگم یه چی میشنوفی ولی میدونم درکم میکنی فدا مدااااااااااا بوس تف تفی بیا بخلم:a2d3:
ناری جونم موخوام خودوم به خودوم کومک کنم یه مدته بد بهم ریختم یه چی میگم یه چی میشنوفی ولی میدونم درکم میکنی فدا مدااااااااااا بوس تف تفی بیا بخلم:a2d3:
marzi ba 2014-07-15 الهی شکر که خوبی اوهوم خوفه ناری جون فقط اینو میدونم که خودمون باید به فکر خودمون باشیم به خودمون ظلم نکیم ولی هر چه میخواهیم ظلم نکنیم نمی شود که نمی شود که نمی شود درک میکنی که چه میگم
الهی شکر که خوبی اوهوم خوفه ناری جون فقط اینو میدونم که خودمون باید به فکر خودمون باشیم به خودمون ظلم نکیم ولی هر چه میخواهیم ظلم نکنیم نمی شود که نمی شود که نمی شود درک میکنی که چه میگم
marzi ba 2014-07-15 سلام ناری جونم مسی خوفم اوهوم شکر هستم همین دور و اطراف دخی خوشمله دلم برات تنگولیده تو روبه راهی؟؟ :riz304::riz304::riz304:
سلام ناری جونم مسی خوفم اوهوم شکر هستم همین دور و اطراف دخی خوشمله دلم برات تنگولیده تو روبه راهی؟؟ :riz304::riz304::riz304: