elham2012 2014-07-16 :dadad4::dadad4:وویییی..سلام عشخ خودم.. قربونت برم..خوفییی..خب دل من برا بعضیا تنگیده..چرا بعضیا اینقدر از من دورن؟ فدامدای آجی جونم,آره به عاغا نوتر گفتم این حرفا چیه..من دوست دارم الامی صدام بزنن چون مرضی جونم کفشش کرده..خخخ
:dadad4::dadad4:وویییی..سلام عشخ خودم.. قربونت برم..خوفییی..خب دل من برا بعضیا تنگیده..چرا بعضیا اینقدر از من دورن؟ فدامدای آجی جونم,آره به عاغا نوتر گفتم این حرفا چیه..من دوست دارم الامی صدام بزنن چون مرضی جونم کفشش کرده..خخخ
N@RVIN 2014-07-15 می فهمم چی میگی یادت باشه منم چند روزی حالم همینطوری بود..توکل به خدا کن درست میشه عزیزم منم بوس تف تفی بر تو فدا مدا تو هم بیا بخل خودم ...
می فهمم چی میگی یادت باشه منم چند روزی حالم همینطوری بود..توکل به خدا کن درست میشه عزیزم منم بوس تف تفی بر تو فدا مدا تو هم بیا بخل خودم ...
N@RVIN 2014-07-15 شکر که بهتری عزیزم مرضی الان دقیق فهمیدم چی میگی کاش واقعا آدم می تونست به خودش ظلم نکنه حالا انشاله عاقبتمون به خیر باشه:dadad4:
شکر که بهتری عزیزم مرضی الان دقیق فهمیدم چی میگی کاش واقعا آدم می تونست به خودش ظلم نکنه حالا انشاله عاقبتمون به خیر باشه:dadad4:
N@RVIN 2014-07-15 فدای تو بشم عزیزم منم دلم برات تنگیده بوت زیاد خوبم ملسی میگذره دیگه ملضی باجی جونم چه خبرا؟اوضاع خوش است دیگر انشاله؟
فدای تو بشم عزیزم منم دلم برات تنگیده بوت زیاد خوبم ملسی میگذره دیگه ملضی باجی جونم چه خبرا؟اوضاع خوش است دیگر انشاله؟
sepid71 2014-07-14 اره سرعت بده داغونه .....منم مودمو خاموش روشن کردم اخخخخخخخخخخخی چرا بیحالی گلم ؟ منم یکم بیحالم البته! خوف شدی دیگه؟
اره سرعت بده داغونه .....منم مودمو خاموش روشن کردم اخخخخخخخخخخخی چرا بیحالی گلم ؟ منم یکم بیحالم البته! خوف شدی دیگه؟
Y Y yara 2014-07-14 سلام مرضیه گلم.خواهش میکنم باجی خوبم زحمتی که کشیدین ارزشش بیشتر از این هاست اینم از صندلی داغت جاموند الان میذارمش:idea_majidonline:
سلام مرضیه گلم.خواهش میکنم باجی خوبم زحمتی که کشیدین ارزشش بیشتر از این هاست اینم از صندلی داغت جاموند الان میذارمش:idea_majidonline: