maxin
پسندها
1,279

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• بهشت مکان نیست …
    بلكه زمانیست ،
    که افکار مثبت وجودت را احاطه كرده !

جهنم نیز مکان نیست …
    بلكه زمانیست ،
    که در افكار منفي غرق شده اي … !:rose:
    منم بشینم بخونم پس...1100واژه رو داری؟راستی کتاب زبان هایی که میخوندی همون منابع جدید ها چطورن؟504هم بیخی دیگه ...ارع؟
    عههه جدی :1dco2x0p1lilzhfpg1t...والا من نشنیدم نه اسمشو نه اهنگاشو.....چقد از دنیا عقبم :tsimuzpzwoap1t9y3o7
    نه من یکی ک دیگه نمیتونم ایمونو و یانک خون رو هم الان بخونم :)) ی زمانی بعد کنکور دو سه صفحه ایمنی خوندم بعد دیگه گفتم بی خیالش :))
    زبانم ضعیفهههه :|
    آآآآآآره...یادتونهههه؟؟ من ک همش به این و اون میگفتم بیاین تاپیک هماتو بیاین تاپیک هماتو هیشکی هم تحویل نمیگرفت:25r30wi:
    ی زمانی هم شما فقط لایک میکردین...دیگه من فقط با خودم حرف میزدم :))))
    آها راستیییییییی گزارش درسیتون کوووووووووووووو؟ :New (6)::tonguesmiley:
    یعنی همدانیا به زبان روسی حرف میزنن؟؟؟؟؟؟؟!!!

خب مرسی بازم!زبان روسی هم ازشما یادمیگیرم!:riz304:
    سلام آقا مکسین.
    ببخشید زبان ترکی شما,ترکی خاصیه؟؟!
    آخه یکی از بچه های تبریزی لغتایی که ازشما یادگرفتمو دید و گفتش که اونا اینجوری نمیگن...
    پیشنهاد خوبیه :))) اتفاقا دارم جلد سه کتاب نبرد با شیطان رو میخونم
    نبرد با شیطان - Google Search
    دو ردیف اول عکس رو جلد کتابا :)))

:tonguesmiley:

واقعاااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شما ؟؟؟؟؟؟؟؟ نهههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :5:
    علیک سلام :))
    ترس نداشت:65d6a5d6s::65d6a5d6s::65d6a5d6s:
    آقا مکسین دیشب رفتم دانلود کنم اون داستان رو... بعد تو نظرات دیدم همه تعریف میکردن و...
    دیگه هیچی دیگه...کنجکاو شدم ببینم چیه ک همه تعریف میکنن :) تا نزدیک ساعت 2 داشتم مشغول این داستان بودم.موقع بازی برزیل چشمم به تلویزیون بود هندزفری تو گوشم دارم داستان هم گوش میدم :)) بعد دیگه خوابم برد بقیه ش هم صبح :) دیگه ببخشید ب توصیه شما عمل نکردم دیگه :))
    chetori maxin???/migam in avataret ye pa jigariye vase khodesh ha---on tasvire ke sakhti ham khoshkel bod
    basi zogh nemudim -damet garmmmmmmmmmmmmmmmmm:tonguesmiley:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا