sane 2014-07-11 ایشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش
ایشششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششششش
sane 2014-07-11 این علوس از اون علوسای خواوور شور کش هس فعالیت در این لحظه پیام خصوصی این علوس اون ته تغاریه موکنم:smilies-azardl (12)
این علوس از اون علوسای خواوور شور کش هس فعالیت در این لحظه پیام خصوصی این علوس اون ته تغاریه موکنم:smilies-azardl (12)
mw.ashel 2014-07-10 بهشت مکان نیست … بلكه زمانیست ، که افکار مثبت وجودت را احاطه كرده ! جهنم نیز مکان نیست … بلكه زمانیست ، که در افكار منفي غرق شده اي … !:rose:
بهشت مکان نیست … بلكه زمانیست ، که افکار مثبت وجودت را احاطه كرده ! جهنم نیز مکان نیست … بلكه زمانیست ، که در افكار منفي غرق شده اي … !:rose:
maxin 2014-07-10 ایمونو برو اون قسمت گوشه و بالا سمت راست پیغام بازدیدکنندگان هانی گزینه مخفی کردن سفارشی کردن کاربر رو بزن مث من:motat:
ایمونو برو اون قسمت گوشه و بالا سمت راست پیغام بازدیدکنندگان هانی گزینه مخفی کردن سفارشی کردن کاربر رو بزن مث من:motat:
TUMS 2014-07-10 اه این پروفت را درست کن حالم به هم میخوره اههههههه همش قلب می باره اینا چیه آخه:sdasdasd:
Fariba 90 2014-07-09 هانی گفتم نرو پروف ایمونو شلوغی نکن خودت کم بودی سانی رو هم بردی اونجا!:25r30wi:
Y Y yara 2014-07-09 اره هانی این زنا خبیثن ...قلق کارو یاد نمیدن... خخخخ بله بله همشون نازن مث هانی جونم:28::rose:
mahsa. 2014-07-09 هانیییییییییییییییی چشم منو و بیق ددیت روشن چه خبره؟قلب بارون کردی؟؟؟؟؟؟؟ علی الان قم هستش جمعه ایشالا باهاش میحرفم چغلیتو میکنم بهش که قلب بارون کردی میگم عاااااااااجق شدی.
هانیییییییییییییییی چشم منو و بیق ددیت روشن چه خبره؟قلب بارون کردی؟؟؟؟؟؟؟ علی الان قم هستش جمعه ایشالا باهاش میحرفم چغلیتو میکنم بهش که قلب بارون کردی میگم عاااااااااجق شدی.
maxin 2014-07-09 هانی تافلو یدور خوندم من. دور دوم درس 4 هستم. من هر چقد بتونم لغت میخونم یه چی در گوشی بهت بگم یه 1100مستثنایی دارم آخرش یه 12000تالغت (با تکرارم)دارع.البته دیگه مثش گیر نمیاد.
هانی تافلو یدور خوندم من. دور دوم درس 4 هستم. من هر چقد بتونم لغت میخونم یه چی در گوشی بهت بگم یه 1100مستثنایی دارم آخرش یه 12000تالغت (با تکرارم)دارع.البته دیگه مثش گیر نمیاد.