TUMS
پسندها
187

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• شما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟حالا شدم شمااااااااااا
    نه بحث مدیری نیست چون قبلا تو لیست دوستات بودم واسه همون ناراحت میشی نیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خب فعلا کسی و اد نکردم والا نفر اول ایمونو رو اد میکنم.
    مرسی خوفم شما که ما رو آنفرند میکنی
    یه سوال مدیرا بدون اجازه میتونن بیان توی پروف رعیت(کاربرا)؟؟
    آخه من فک کنم پ.ب فقط برای دوستام فعاله!
    خب سانی و هانی و فریبا لودری .....تراختــــــــــــــــــــــــــوری چیزی نمیخواین پروف ایمونو رو داغون کنین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    سلام اقاایمونو خوبی؟ نیستی یه مدت؟

ببین این فرشته ها چه نازن.........

لذتی که در خونه میزبان پیام بگذاری ( به خسوص خانه ای به نام ایمونو) در زنگ خونه ملتو زدن و در رفتن نیس:whistle:
    سلوم هانی چطور مطوری
    ارع ارع میامممممممممممممممممممممممممم:4d564ad6:
    مهمونی که ادم خوابش نمیاد میره خونه میزبان صاحب خونه میشه:whistle:

بهدش میره ساعت 7 تا 9 میخوابه
    سلام سانی خوبی .....اره بیا اینجا اینقدر خوش میگذره هاااااااااااااااااااااااااااااااااااا......خالی کردمممم
    یکی منو صدا زد:33:
    .
    .
    .
    اوه اوه اینجارو به به چادر زنی خونه ملت و مهمونی:4d564ad6:
    طبق توافقات حاصله با فلیبا...برای اینکه بیاییم پروفت باید یک چیزی هم دستی بهمون پول بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بعلههههههه همینه که هست...درضمن ما انسان های دموکراتی هستیم...رای میگیریم..من وفلیبا راضی...ایمونو ناراضی...2به یک....شماره حساب بدیممممممم؟؟؟؟؟
    بیق ددی =پدر بزرگ...بیق =بزرگ.............ددی =پدر.........................زبانت حیلی ضعیفه هاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا...بیق ددی منو نمیشناسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی؟
    راستی ایمونو بیق ددی سپرده به مهسا وفلیبا من شلوغی کردم به سمع ونظرش برسونن.....خواستی یک شکایت نامه برعلیه من مبنی بر توقف غیرمجاز در پروف بنویسسسسس........................:)4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:فک کردی از رو میرم میگم پروفت مقصره )
    راستی به سانی هم بگم اینجا برام پیغوم بگذارع....نظرت چیه؟خخخخخخخخخخخ....اقا اصلن اجاره پروفت ماهی چند؟:4d564ad6::4d564ad6::25r30wi::rolleyessmileyanim:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا