mahdieh75 2014-07-09 امان از دست شیطون خخخخ شکلک گل؟؟؟چرا خو دارم ولی این یکی گلش خوشگل تره اینومبیشتر دوست دارم:riz513::thumbsupsmileyanim:
امان از دست شیطون خخخخ شکلک گل؟؟؟چرا خو دارم ولی این یکی گلش خوشگل تره اینومبیشتر دوست دارم:riz513::thumbsupsmileyanim:
mahdieh75 2014-07-09 سلام اجی خوبم مرسی توچطوری؟؟؟ طاعات وعبادات شماهم قبول باشه اجی نه خوب نیتم همون گله بودش...همیشه میگم اون ساریشو ول کنین گل رو بچسبین
سلام اجی خوبم مرسی توچطوری؟؟؟ طاعات وعبادات شماهم قبول باشه اجی نه خوب نیتم همون گله بودش...همیشه میگم اون ساریشو ول کنین گل رو بچسبین
bioshimi@ 2014-07-08 نه باجی اونا امتحاناشون دیر شروع شده اخه فدای تو ابجی گلم باشه من به مریم سعی میکنم خوب یاد بدم اونم به تو ..عزیزمی بوس
نه باجی اونا امتحاناشون دیر شروع شده اخه فدای تو ابجی گلم باشه من به مریم سعی میکنم خوب یاد بدم اونم به تو ..عزیزمی بوس
bioshimi@ 2014-07-08 سلامت باشی آبجی... ارزو هم خوبه فک کنم امتحاناتشه دارم به مریمی هم یاد میدم ترکی ..گفتم تو ترجمه خواستی بگو رودرواسی نکن خخخخ عزیزمی
سلامت باشی آبجی... ارزو هم خوبه فک کنم امتحاناتشه دارم به مریمی هم یاد میدم ترکی ..گفتم تو ترجمه خواستی بگو رودرواسی نکن خخخخ عزیزمی
Y Y yara 2014-07-08 شفق عزیزم..........بوووووووووووووووس باجی ...............این برای گل زیبای خودم شفقی
Y Y yara 2014-07-08 سلام شفق جان ووایییی چه نازه ...اسمم نوشتی ؟ ممنون عزیزم.............خیلی قشنگه ...جالبه چطولی درست کردی ؟:riz304::idea_majidonline:
سلام شفق جان ووایییی چه نازه ...اسمم نوشتی ؟ ممنون عزیزم.............خیلی قشنگه ...جالبه چطولی درست کردی ؟:riz304::idea_majidonline:
marzi ba 2014-07-07 وی خوشملم عینکی شدی خخخخ بزار با عینک تصورت کنم بهت میاد خخخخ باحال شدی:tonguesmiley:
marzi ba 2014-07-07 مرسی عزیزم منم بد نیستم امسال سر درد منو هم اذیت میکنه خیلی زیاد مراقب خودت باش:riz304::riz304: