marzi ba 2014-07-01 ههههههههههه فک کردی از این قفل ها هم بزنی من قبلش رمز گشایی کردم حتی اگه قفلت از اون حرارتیا باشه یا تصویری باشه
ههههههههههه فک کردی از این قفل ها هم بزنی من قبلش رمز گشایی کردم حتی اگه قفلت از اون حرارتیا باشه یا تصویری باشه
marzi ba 2014-07-01 اژدهای دوسر باشه غمی نیس صدای پای مرضی رو بشنوفه میاد به پام می افته یاه یاه یاه دیفونه هم خودتی گفتم که دارم برات
اژدهای دوسر باشه غمی نیس صدای پای مرضی رو بشنوفه میاد به پام می افته یاه یاه یاه دیفونه هم خودتی گفتم که دارم برات
نوتر 2014-07-01 خخخخخخخ دیفونه اون کلید عهد بوق که مال آبا اجدادم بود رو چرا برداشتی؟؟؟ اونا مال زیر زمین حیاط خلوتمونه. اومجا یه زیر زمین تاریک هست که پر گنجه یوهاهاهاها اما یه ازدهای سه سر اونجا زندگی میکنه که تا حالا 4 نفرو خورده یوهاهاهاها
خخخخخخخ دیفونه اون کلید عهد بوق که مال آبا اجدادم بود رو چرا برداشتی؟؟؟ اونا مال زیر زمین حیاط خلوتمونه. اومجا یه زیر زمین تاریک هست که پر گنجه یوهاهاهاها اما یه ازدهای سه سر اونجا زندگی میکنه که تا حالا 4 نفرو خورده یوهاهاهاها
baran71 2014-07-01 :thanks::thanks:امشب خونه نوتر هستیم مرسی مرضی :smiliess (11):نوتی خونتونو تمیز کن مهمون داری:tsimuzpzwoap1t9y3o7
:thanks::thanks:امشب خونه نوتر هستیم مرسی مرضی :smiliess (11):نوتی خونتونو تمیز کن مهمون داری:tsimuzpzwoap1t9y3o7
marzi ba 2014-07-01 کلیدش که خیلی وقته کش رفتم باران اونو اولین بار که اومدم برش داشتم باران این کلیداشه از در ورودی بگیر تا در پشت بوم ههههههه نوتر میدونم داری برام ولی چه کنم که من بیشتر دارم برات
کلیدش که خیلی وقته کش رفتم باران اونو اولین بار که اومدم برش داشتم باران این کلیداشه از در ورودی بگیر تا در پشت بوم ههههههه نوتر میدونم داری برام ولی چه کنم که من بیشتر دارم برات
marzi ba 2014-07-01 ههههههههه به همین خیال باش بانک منو با تانک نزدن نمیبینی چه طور خیالم راحته دراز کشیدم هاهاهاهاهاها باران خیالت تخت همه پولاش مال خودمه و خودت
ههههههههه به همین خیال باش بانک منو با تانک نزدن نمیبینی چه طور خیالم راحته دراز کشیدم هاهاهاهاهاها باران خیالت تخت همه پولاش مال خودمه و خودت
baran71 2014-07-01 پولامو گذاشتم تو بانک های سوییس:rolleyessmileyanim: اشکال نداره میتونیم بگیریم کدوم بانک سوییس؟؟