M M M@RY@M 2014-07-28 وااااااااااااای مرررسی باجی جونمممممممممممم.. پیغاماتو بازکردی..هورااااااااااااااااااااااااااااا:4d564ad6:
وااااااااااااای مرررسی باجی جونمممممممممممم.. پیغاماتو بازکردی..هورااااااااااااااااااااااااااااا:4d564ad6:
mohana 2014-06-30 آرام عاااااااااااااااااااااااالی درست کردی...آفرین ب خواهر هنرمندم :thanks: نوش جونتون :thanks:
M M M@RY@M 2014-06-30 وووی ممنونم عزیزم..لطف داری..تو هم توی قلبم جاداری آبجی مهربونم!:heart::thanks: بفرمایید بعد افطار خوبه واسه آدم!
وووی ممنونم عزیزم..لطف داری..تو هم توی قلبم جاداری آبجی مهربونم!:heart::thanks: بفرمایید بعد افطار خوبه واسه آدم!
Y Y yara 2014-06-30 خواهش میکنم ارام مهربونم.........باشه چشم میذارم(عکسا توی گوشی خودم نیست بعد میذارم):thanks::heart:
M M M@RY@M 2014-06-30 سلام آرام جانم..تو که با من دوستی مگه نه؟؟!!پس چرا اسمت توی لیست دوستام نیست؟؟!! :dadad4:
mohana 2014-06-30 هورااااااااااااااا آفریــــــــــــــــــــن...:thanks:عکسشو میذاری تو تاپیک آرام؟ :thanks: چ نی نی نازی 40):
هورااااااااااااااا آفریــــــــــــــــــــن...:thanks:عکسشو میذاری تو تاپیک آرام؟ :thanks: چ نی نی نازی 40):
mohana 2014-06-30 آرام من برا پیدا کردن عکس های قشنگ سایت pinterest میرم... ی قسمت سرچ داره ک هرموضوعی بخوای برات میاره... بعضی از عکساش خیلی قشنگن...
آرام من برا پیدا کردن عکس های قشنگ سایت pinterest میرم... ی قسمت سرچ داره ک هرموضوعی بخوای برات میاره... بعضی از عکساش خیلی قشنگن...
mohana 2014-06-30 هیچ زحمت نیس... میگردم امیدوارم پیدا کنم... تاپیک مذهبی بود آرام؟ یا نه عکس منظره بود فقط؟
mohana 2014-06-30 سلام عزیز دلم ممنون...تو خوبی؟ آرام جونم عکس تو چ مایه هایی میخوای؟ اون تاپیک تو چ مایه هایی بود؟ الان میگردم ببینم پیدا میکنم؟
سلام عزیز دلم ممنون...تو خوبی؟ آرام جونم عکس تو چ مایه هایی میخوای؟ اون تاپیک تو چ مایه هایی بود؟ الان میگردم ببینم پیدا میکنم؟