mw.ashel 2012-09-08 سلام نگاه جون. مرسی بابت عکسای نازت.منم ان شاءا... ماه آینده جشن تحلیف و فارغ التحصیلیمه ،و قراره اون لباس مقدس رو بپوشم از الان هیجان زده ام و مشتاق دیدن اون روز.همه دوستانمو دعوت کردم،کاش شما هم پیشم بودی و خوشحال میشدم ببینمت .:smiliess (8)::28:
سلام نگاه جون. مرسی بابت عکسای نازت.منم ان شاءا... ماه آینده جشن تحلیف و فارغ التحصیلیمه ،و قراره اون لباس مقدس رو بپوشم از الان هیجان زده ام و مشتاق دیدن اون روز.همه دوستانمو دعوت کردم،کاش شما هم پیشم بودی و خوشحال میشدم ببینمت .:smiliess (8)::28:
mikhak s 2012-09-08 سلام عزيزم. مرسي خوبم. نهههههههههههههههههه منم قبول نشدم:sad: ايشالله سال ديگه :28:
Marc0p0lo 2012-09-08 این شیگاره به خاطر کمبود شکلک در سایت می کشم وگرنه تا حالا لب به دود نزدم حتی تفریحی! اشکال نداره هدفتو تعیین کن و برو دنبالش....می خوای دوباره بشینی بخونی یا مسیر زندگیتو عوض می کنی؟
این شیگاره به خاطر کمبود شکلک در سایت می کشم وگرنه تا حالا لب به دود نزدم حتی تفریحی! اشکال نداره هدفتو تعیین کن و برو دنبالش....می خوای دوباره بشینی بخونی یا مسیر زندگیتو عوض می کنی؟
Marc0p0lo 2012-09-08 ترس از چی نباشه ایمان نیست؟اترس از عذاب؟:motat: دیگه تکرار نمیشه عبانوی من! :دی شما هم ازمون داشتی؟قبول شدی؟
ترس از چی نباشه ایمان نیست؟اترس از عذاب؟:motat: دیگه تکرار نمیشه عبانوی من! :دی شما هم ازمون داشتی؟قبول شدی؟
Marc0p0lo 2012-09-08 کم توجهی از بنده بوده شما به بزرگواریتون بنده رو عفو کنید بانوی من نرسیدم به دوستام سر بزنم این هفته که گذشت مشغلم خیلی بود :sad:
کم توجهی از بنده بوده شما به بزرگواریتون بنده رو عفو کنید بانوی من نرسیدم به دوستام سر بزنم این هفته که گذشت مشغلم خیلی بود :sad:
Marc0p0lo 2012-09-08 ستاره سهیل رو خوب اومدی اسم ـآِ دیمم همین هست! داریم با مشکلات زندگی کشتی کج می گیریم یکی زندگی میزنه یکی من میخورم همینطوری تا آخر..... شما چطورین؟این آمپول که اندازه خودتونه جسارتا گاوی نیست؟کجا میبرین؟
ستاره سهیل رو خوب اومدی اسم ـآِ دیمم همین هست! داریم با مشکلات زندگی کشتی کج می گیریم یکی زندگی میزنه یکی من میخورم همینطوری تا آخر..... شما چطورین؟این آمپول که اندازه خودتونه جسارتا گاوی نیست؟کجا میبرین؟