maxin 2014-06-28 سلام خدا بده شانس هیچ ماه رمضون نشده دعاش استجاب شد.من دوستش شدم.h34r-smiley: والا چه شانسی دارن ملت.:tonguesmiley: التماس دعا خیلی.:sad:
سلام خدا بده شانس هیچ ماه رمضون نشده دعاش استجاب شد.من دوستش شدم.h34r-smiley: والا چه شانسی دارن ملت.:tonguesmiley: التماس دعا خیلی.:sad:
N@RVIN 2014-06-28 مریم دلم لرزید این پیامو دیدم حیف این ماه شعبان گذشت ولی من درکش نکردم منم التماس دعا دارم ازت
mw.ashel 2014-06-28 فرا رسیدن ماه رمضان مبارک ماهی سرشار از برکت و رحمت و عبادت های پذیرفته شده برایتان آرزومندم. التماس دعا:rose:
فرا رسیدن ماه رمضان مبارک ماهی سرشار از برکت و رحمت و عبادت های پذیرفته شده برایتان آرزومندم. التماس دعا:rose:
Y Y yara 2014-06-28 قربون دلت ناری جان.. ...حتما عزیزم اگه خداقبول کنه...انشالله حل بشه وهمه چیز اروم اروم وشاد بشه....فدای تو باجی........بووووووس:heart::28:
قربون دلت ناری جان.. ...حتما عزیزم اگه خداقبول کنه...انشالله حل بشه وهمه چیز اروم اروم وشاد بشه....فدای تو باجی........بووووووس:heart::28:
mahii 2014-06-28 آخییییی من ازین حسا خوشم میاد.معلومه عاشقی.این خوبه.اصن از حرفات احساس و عشق میباره.:heart: ولی اره یخورده دیره:25r30wi: خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
آخییییی من ازین حسا خوشم میاد.معلومه عاشقی.این خوبه.اصن از حرفات احساس و عشق میباره.:heart: ولی اره یخورده دیره:25r30wi: خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
baran71 2014-06-28 خدایا :در روز شنبه در شروع هفته ب فکرمان.....منطق ب قلبمان.....آرامش ب روحمان...پاکی ب وجودمان...آزادی ب دستهایمان...قدرت ب زندگیمان...عشق ب دوستی هایمان...تعهد و ب تعهدمان...صداقت عطا فرما در پناه حق هفته خوبی داشته باشید:riz304:
خدایا :در روز شنبه در شروع هفته ب فکرمان.....منطق ب قلبمان.....آرامش ب روحمان...پاکی ب وجودمان...آزادی ب دستهایمان...قدرت ب زندگیمان...عشق ب دوستی هایمان...تعهد و ب تعهدمان...صداقت عطا فرما در پناه حق هفته خوبی داشته باشید:riz304: