karshenasgh
پسندها
46

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• خوف چرا ميزني تو ذوق بچه ؟ :sdasdasd:گناه دالم خوووووووووو:sad: اين بچه الان مثل بيكارا نشسته پاي نت تازه معتادم شده:sad::wacsmiley:
    اوهوم. مر سي عزيزم. ديدي چقدر توپول بودم. عشقم اين عكسمه با يكي ديگه ، تازه ببين از بچگي دنبال تحصيل علم بودم:25r30wi:
    سلام عزیزم
    ممنون.تو خوبی؟
    آره مسافرت بودم. دیگه می دونستم قبول نمیشم بی خیال رفتم مسافرت
    سلام عزيزم مرسي.:28: با اجازتون خودمم.:tonguesmiley:
    هرگز ازرویایی که در سر داری فقط بخاطر مدت زمان طولانی که برای به حقیقت پیوستن آن لازم است دست نکش چون این زمان به هرحال سپری خواهد شد...
    امیدوارم هر تصمیمی میگیری به خیر و صلاحت باشه :bunnyearsmiley: اگه خواستی شروع کنی بازم بیا به تاپیک مطالعه گروهی که با هم باشیم
    سلام عزیزم تبریک بابت قبولی ان شالله موفق باشی
    ايشالله ، نه عزيزم امكان انتقالي تو ارشد وجود نداره.
    آهان منظورم این بود که از سیستمش اطلاعی ندارم . انتخاب هم نکرده بودم . ولی به احتمال قوی محرومیت نداره . باز از چند نفر دیگه هم سوال کن
    ممنونم عزیزم . معلومه آدم کنار دوستای گلی مثل شما هیچوقت ناامید نمیشه . :riz304:
    شوق و ذوق زیادی دارم برای شروع دوباره
    بازم خیلی خوبه تبریک میگم . ایشالا هر رشته ای که دوست داری و هر جا میخوای قبول شی . راستش دانشگاه آزادو اطلاع ندارم تا حالا کنکورشو ندادم دوره های پولی مثل شبانه و غیر انتفاعی محرومیت ندارن و شاید آزاد هم اینطوری باشه .
    وزارت علوم فقط یه انتخاب روزانه ی تبریزو زده بودم که اونم نه قبول نشدم . البته می شدمم نمی رفتمو محروم میشدم . خداروشکر که نشد . تا سال آینده خدا می دونه چی میشه .
    قبولیتو تبریک میگم ایشالا موفق باشی . دعام کن
    سلام عزیزم نه متاسفانه قبول نشدم . هر چند می دونستم که نمیشم .
    سلام تبریک میگم واقعا خوشحال شدم موفق باشید:4d564ad6:
    سلام عزيزم متاسفانه نه
    با توجه به شهرهايي كه زدم ميدونستم قبول نميشم
    سلام بله عزيزم اروميه قبول شدم.شمارو همو ديدم قبول شدي تبريك ميگم.:riz304:
    سلاااااااااام عزیز دلم...
    تبریییییییییییک.......:4d564ad6:
    ایشالا ب بهترین ها برسی :riz304:
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا