mw.ashel 2014-06-28 فرا رسیدن ماه رمضان مبارک ماهی سرشار از برکت و رحمت و عبادت های پذیرفته شده برایتان آرزومندم. التماس دعا:rose:
فرا رسیدن ماه رمضان مبارک ماهی سرشار از برکت و رحمت و عبادت های پذیرفته شده برایتان آرزومندم. التماس دعا:rose:
mw.ashel 2014-06-28 فرا رسیدن ماه رمضان مبارک ماهی سرشار از برکت و رحمت و عبادت های پذیرفته شده برایتان آرزومندم. التماس دعا:rose:
فرا رسیدن ماه رمضان مبارک ماهی سرشار از برکت و رحمت و عبادت های پذیرفته شده برایتان آرزومندم. التماس دعا:rose:
M M M@RY@M 2014-06-28 وای ممنونم یارا جونی..هم بابت رنگینک هم امتیاز.. اتفاقا خیلی رنگینک دوس دارم با اینکه زیاد اهل شیرینی نیستم..دلم خواس حتما ی دفعه خودم درست کنم..مامانم چند دفعه درست کرده.. کدبانویی دیگه یارا بانوی خودم! بوس تپل مپل!40)::thanks::heart:
وای ممنونم یارا جونی..هم بابت رنگینک هم امتیاز.. اتفاقا خیلی رنگینک دوس دارم با اینکه زیاد اهل شیرینی نیستم..دلم خواس حتما ی دفعه خودم درست کنم..مامانم چند دفعه درست کرده.. کدبانویی دیگه یارا بانوی خودم! بوس تپل مپل!40)::thanks::heart:
M M M@RY@M 2014-06-28 این شیرینی واسه ی چیزی!!! اگه روزه اید که بعد افطار بخورید.. من به شما دختر پسرای گلم افتخارمیکنم...
N@RVIN 2014-06-28 دو روزه داره بلا میباره برام دعا کن یارا حالم گنده دلم برات تنگ شده بود حالت خوف باشه هااا زینبمو ببوس
دو روزه داره بلا میباره برام دعا کن یارا حالم گنده دلم برات تنگ شده بود حالت خوف باشه هااا زینبمو ببوس
A A aaram 2014-06-28 سلام یارای خوب و گل...مرسی فدات شم آجی.ممنونم ازت التماس دعا..زیاد دعام کنیا :heart:
M M M@RY@M 2014-06-28 وای ببین کی اینجاست؟؟؟؟؟؟!! سلام یارایییییی جونممممممممم!!!:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:
mw.ashel 2014-06-28 درود بر دوست عزیز. خوبید؟ از لطف و محبت شما بی نهایت سپاسگذارم . همیشه شاد و موفق باشید.:rose::rose::rose::rose:
درود بر دوست عزیز. خوبید؟ از لطف و محبت شما بی نهایت سپاسگذارم . همیشه شاد و موفق باشید.:rose::rose::rose::rose:
baran71 2014-06-28 خدایا :در روز شنبه در شروع هفته ب فکرمان.....منطق ب قلبمان.....آرامش ب روحمان...پاکی ب وجودمان...آزادی ب دستهایمان...قدرت ب زندگیمان...عشق ب دوستی هایمان...تعهد و ب تعهدمان...صداقت عطا فرما در پناه حق هفته خوبی داشته باشید:riz304:
خدایا :در روز شنبه در شروع هفته ب فکرمان.....منطق ب قلبمان.....آرامش ب روحمان...پاکی ب وجودمان...آزادی ب دستهایمان...قدرت ب زندگیمان...عشق ب دوستی هایمان...تعهد و ب تعهدمان...صداقت عطا فرما در پناه حق هفته خوبی داشته باشید:riz304: