N@RVIN
پسندها
902

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• قربونت برم عزیزم
    خودت خوبی اجی :heart::28:
    خوش بحال من که دوستان ماهی مثل شما دارم / :bunnyearsmiley:
    حتما حتما دعا میکنم /اگه خدا قبول کنه
    بله خدا همیشه خیر رو برای ما میخوات
    توکل برخدا
    خوشحالم اجی :)) :thanks:
    هرچی خدا بخوات . اجی
    خخ ناروین /
    حالت خوبه؟ خونه ی من زرده هااااااا نباید سفید بنویسی خخ:ph34r-smiley:
    خب خداروشکر
    هدف کباب کردن شما نبود /فقط میخواستیم یه خاطره بمونه
    وگرنه کی دلش میات ناروین منو داغ کنه
    :thanks:
    :sdasdasd::sdasdasd::sdasdasd::smilies-azardl (12)ج منوبدع بااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
    خواهش میکنم ناروین جان
    وظیفه بودعزیزم
    انشاا...درتمام مراحل زندگیت موفق باشی
    انشالله امتحانت خوب خوب بشه...بعدش باهمکاری هم سوژه موردنظر رو کباب میکنیم خخخ:4d564ad6::a2d3:
    فدای ناری عزیزم..خوبم شکر.............صندلی ت داغ داغ بود...خیلی خوش گذشت.............مرسی گلی خیلی عالی جواب دادی..

دنبال یه سوژه واسه صندلی بعیدی باشیم ناری خخخ..

وووییی ناری جونم..منم عاشخ بچه م اصلا ناجور............خداانشالله به من وشما وبقیه دوستان نی نی عطا کنه:4d564ad6:
    سلام ناری جونم...................خوبی؟درچه حالی ؟ هنوز داغی؟:ph34r-smiley:

بروباسک روبخون...حسودم خودتی..ایشششششششششششششششششششششششششششش:sdasdasd::25r30wi:
    نه آجی، خوب بود ولی من کار داشتم فقط چند صفحه اول رو خوندم و طبیعتا دنبال اسمت بودم خب. من خودم هیچ وقت حاضر نمیشم رو صندلی داغ بشینم چون فکر میکنم گاهی تجاوز به حریم شخصیه افراد میشه یا سوالای عجیب غریبی که گاهی میپرسن اصلا دوست ندارم. ولی شما خوب جواب دادی.خداقوت. مواظب خوبیات باش:rose:
    ههههههه ادم میاد اینجا یاد یخچال میوفته.پراز خوراکیه:dadad4:
    نع بابا الان يه كم تعجب كردم كه واقعا چيكار كردم من؟؟؟؟!!!!! خو تاپك ناروين بود بايستي حضور بهم ميرسوندم ديگه مگه غير اينه؟ والا از صبح پدرم در اوده اونقده اين ور اون ور رفتم پاهام بهم ميگن:چوخ صفه آدامسان آخي بيز ماشينوخ لامصب!!!! بو بله ده يول يريللر اورا بورا قاچالار!!!! خخخخخ موپورسم يه چن تايي باز بذا بقيه تاپيكو بوخونم
    تموم ديروز فقط به خاطر صندليت هي رمز وارد ميكردم هي نميشد دست اخر يه كاربري ديگه وا كردم شرمنده نشيم اينهمه ميگفتم ميام ميام نميومدم خيلي بد ميشد ...من خيلي بد شناسم خيلي هااااااااا...تازه سوال داغ زياد داشتم حيف سوالا زياد شد ديگه نپرسيدم...حالا ميپرسم وقت هست...اسم آداخليتو بوگو طفره نرووووو بوگو چي بود اسمش؟؟؟ خخخخخخخخ
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا