TaTi 2014-06-26 خخخخخخخ نوتر نیگا کن اینجا بازار دمشقه .... ببین بی نوتری چه به سرشون آورده!!! سبزیجات رو کات کردن ... نصف خواصش از دس رف...:smiliess (2):
خخخخخخخ نوتر نیگا کن اینجا بازار دمشقه .... ببین بی نوتری چه به سرشون آورده!!! سبزیجات رو کات کردن ... نصف خواصش از دس رف...:smiliess (2):
zErOOn3 2014-06-26 SLM :rose::rose::rose::bunnyearsmiley: یعنی نمی تونین پست خودتونو هم ویرایش کنین ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SLM :rose::rose::rose::bunnyearsmiley: یعنی نمی تونین پست خودتونو هم ویرایش کنین ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M M M@RY@M 2014-06-25 حالا فهمیدم چرا آبجی شفق همش ازشما تعریف میکنه و میگه آدم با ذکاوتی هستین!! خب همین تاپیک دیگه!! خب این گل ها رو سپردم به شما..امانت دار خوبی باشید بهش برسونید!
حالا فهمیدم چرا آبجی شفق همش ازشما تعریف میکنه و میگه آدم با ذکاوتی هستین!! خب همین تاپیک دیگه!! خب این گل ها رو سپردم به شما..امانت دار خوبی باشید بهش برسونید!
M M M@RY@M 2014-06-25 شوخی کردم!گفتم ی کم سربه سرتون بذارم که انتقام بگیرم!!! چرا تاپیکای به این خوبی رو آپدیت نمیکنید؟ همه که خیلی دوس دارن...
شوخی کردم!گفتم ی کم سربه سرتون بذارم که انتقام بگیرم!!! چرا تاپیکای به این خوبی رو آپدیت نمیکنید؟ همه که خیلی دوس دارن...
M M M@RY@M 2014-06-25 ناراحت نشدم فقط ی کم ترسیدم ازتون!!! چرا صداتون اینقد بلنده خب؟!آدم میترسه...:sad:
M M M@RY@M 2014-06-25 منظورم پست آخرتون بود...فکرکردم از خودتون بوده.. وای به جون خودم منظوری نداشتم..آخه ی جوری گفتین خیر!ی لحظه فکرکردم دارم توبیخ میشم!!! :j58r36j3gcr4suxymup
منظورم پست آخرتون بود...فکرکردم از خودتون بوده.. وای به جون خودم منظوری نداشتم..آخه ی جوری گفتین خیر!ی لحظه فکرکردم دارم توبیخ میشم!!! :j58r36j3gcr4suxymup
TaTi 2014-06-25 ویییییییییییییییییییییییی نوتر نه تو رو خدا نزن:sadsmiley: خب تازه رفتم پشت صحنه وبمو دیدمممممممممم:riz513: شرمندم بخدا...اگه زودتر فهمیده بودم اومدین که نمیذاشتم برید ...همونجا گاوی گوسفندی (عنکبوتی) چیزی ، سر می بریدم.......
ویییییییییییییییییییییییی نوتر نه تو رو خدا نزن:sadsmiley: خب تازه رفتم پشت صحنه وبمو دیدمممممممممم:riz513: شرمندم بخدا...اگه زودتر فهمیده بودم اومدین که نمیذاشتم برید ...همونجا گاوی گوسفندی (عنکبوتی) چیزی ، سر می بریدم.......
TaTi 2014-06-25 سپااااااااااااااااااااااا ااااااااااااس از اینکه قدم رنجه فرمودی و به وبلاگم سر زدی........
marzi ba 2014-06-25 نظر خود رو در مورد پست صرفا جهت اطلاع با رسم شکل توضیح دهید 0.25 نمره در ضمن امتحان open bookمی باشد [img] [img]
نظر خود رو در مورد پست صرفا جهت اطلاع با رسم شکل توضیح دهید 0.25 نمره در ضمن امتحان open bookمی باشد [img] [img]