ZOT 2014-06-24 هههههههه حالا اگه خواستی بشینی هم خودت یسری قانون بذار! واقعا اینقد سوال میپرسن بچه ها که نگو!
M M M@RY@M 2014-06-24 یارایی اون شکلک گریه رو دیشب من شروع کردم بقیه به دنبالم!!هههههههه ی کم دلم گرفته بود..البته اون شکلکش خیلی خنده داره!ههههه
یارایی اون شکلک گریه رو دیشب من شروع کردم بقیه به دنبالم!!هههههههه ی کم دلم گرفته بود..البته اون شکلکش خیلی خنده داره!ههههه
M M M@RY@M 2014-06-24 قربونت برم.. به قول خودت هزارتا بوس تپل مپل برتو! انگار به دلم افتاد الان میای..زودی اومدم اینجا.. وااااااااااای تندیس ویولون...یکی منو بگیره ه ه ه.........:1dco2x0p1lilzhfpg1t
قربونت برم.. به قول خودت هزارتا بوس تپل مپل برتو! انگار به دلم افتاد الان میای..زودی اومدم اینجا.. وااااااااااای تندیس ویولون...یکی منو بگیره ه ه ه.........:1dco2x0p1lilzhfpg1t
M M M@RY@M 2014-06-24 هوراااااااااااااااااااااااااااااا دلم برات تنگ شده بود آبجییییییییییییییییی... چندبار بگم قلبم ضعیفه..تندیسسسسسسسس!!!:4d564ad6: بیا شیرینی ورودت:
هوراااااااااااااااااااااااااااااا دلم برات تنگ شده بود آبجییییییییییییییییی... چندبار بگم قلبم ضعیفه..تندیسسسسسسسس!!!:4d564ad6: بیا شیرینی ورودت:
M M M@RY@M 2014-06-24 باز منو کاشتی رفتی/تنها گذاشتی رفتی/دروغ نگم به جز من/یکی دیگه داشتی رفتی/یکی دیگه داشتی رفتی....................
باز منو کاشتی رفتی/تنها گذاشتی رفتی/دروغ نگم به جز من/یکی دیگه داشتی رفتی/یکی دیگه داشتی رفتی....................