Y Y yara 2014-06-24 وووویییی شفقیییییییییییییییییییییی اگه ناراحتی ازم بگو بخدا میرم دیگه برنمیگردم ..فقط بگو دلخور نیستی؟:dadad4::dadad4:
وووویییی شفقیییییییییییییییییییییی اگه ناراحتی ازم بگو بخدا میرم دیگه برنمیگردم ..فقط بگو دلخور نیستی؟:dadad4::dadad4:
Y Y yara 2014-06-24 سلامممممممممممممممممم بربانوی من شفق مهربانم.....باجی ببخش اذیتت کردم خیلیییییییییییییییییییییییییییی ..........ولی خب باید یه مدت میرفتم باجی برا شما تندیس مهربانی اوردم.............. [img] [img] [img]
سلامممممممممممممممممم بربانوی من شفق مهربانم.....باجی ببخش اذیتت کردم خیلیییییییییییییییییییییییییییی ..........ولی خب باید یه مدت میرفتم باجی برا شما تندیس مهربانی اوردم.............. [img] [img] [img]
mohana 2014-06-24 شفقم ب نظرت بهتر نیس اون پست برنامه ای ک گذاشتم انتقال پیدا کنه تو تاپیک جدید؟ یا کپی شه؟
maxin 2014-06-23 تو این پاتوق هماتو چ خبره ی چیزایی میگن انگار من این دنیا نبودم این ظرفیت و اینا چیه و دکترا چی شده چرا جو رو متشنج می کنن.:mad_majidonline: باشه چشم صندلی هستم.سوالا بامن. پیش میرم.:dadad4:
تو این پاتوق هماتو چ خبره ی چیزایی میگن انگار من این دنیا نبودم این ظرفیت و اینا چیه و دکترا چی شده چرا جو رو متشنج می کنن.:mad_majidonline: باشه چشم صندلی هستم.سوالا بامن. پیش میرم.:dadad4: