ad1986
پسندها
159

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• باشع من خط میکشم....47روز دیگه مونده بیق ددی ...خیالت راحت...امیدوارم اضافه خدمت نخوری باز...سرباز خوبی برای وطن باش...حرف فرماندهتم خوب گوش کن..میام ازش میپرسم چطور سربازی بودی؟ازت راضی ان یا نه...:4d564ad6::4d564ad6::4d564ad6:

هانیییییییییی 47روز میام خفت میکنمااااااااا میدونی من میتونم ویرایش کنم خخخخخخخخخخخخ
    //////////
    /////////
    //////////
    //////////
    /////
    علی 4روز گذشت 41روزدیگه بخوابی پاشی تموم شده.
    آره هانی سه روز گذشته من نتونستم بیام تو بیاچوب خط هارو بکش.
    بیق ددی پسرگمشده شما یافت شدش....محسن ک بهم میگه دخترم....................ههههههههههه......جاتون خالی دارم ابلالو میخورم...اخشال ندارع جارو کشیدن پادگان تموم نشدش.....جدی مهسا سه روز گذشت...به من اینقدر خوش گذشته فک میکنم تازه دیروز رفته.........:4d564ad6::4d564ad6:
    //////////
    //////////
    //////////
    //////////
    /////
    خب 45روزت سه روز گذشت
    رو دیوار پادگان خط بکش خخ منم توپروفت برات میکشم بعدا برات خاطره بمونه.

اون خوابگاه کجاست رفتی ایششششش نقطه ی کور موبایل ..
    اخی الان یک جارو دادن دستتون دارین با شیکم گرسنه پادگان رو برق میندازین:4d564ad6::4d564ad6::riz481::tsimuzpzwoap1t9y3o7
    اخبار و حواشی بازی ایران-آرژانتین در خبرگزاریهای مختلف
    سلوووووووووووووم ایییییییییییییش سربازی که مو کوتاه نکنه سرباز نیستکه اییییییییییییییییییییییییییییییییییییش
    حیف اون گرگه هایی که پشت سرت کردم.بچه دوس دارم دوس ندارم نکن هرچی دادن بخور وگرنه لاغر میشی مریض میشی حالا یه ماه دیمی باش

تولد تو هم مبارک..خیلی مراقب خودت باش :))) دارخمای نکنیا برو تهران گردی...روزت بخیر
    سلام بر روح بیق ددی کبیر...(یا حضرت عباس برم چک سفید صولتی ابی مشکی هایی که کشیدم رو جمع کنم)....همه چی اروم شهر در امن وامان است....هههه...کچلتون کردن گفتن برین خوش باشین....منم گفتم پس واسه ناهار اش دادن دیروز خاستم با شوما احساس هم دردی بنمایم پس...نگو غذای خوشمزه خوابگاه خوردی....این دو روزو خوشجل برو رستوران شیک وتر وتمیز ..من جوجه دوست دارم..جوجه بگیر بخور واسه نهار.....ههههه...نوشابه هم مشکی باشه....:4d564ad6::4d564ad6:
    علییییییییییییی خوفی؟اصن اشک تو چشام جم شد دیدت خخخ

علی کچلت کردن؟ کتکت که نمیزننن...؟؟خخخخ

مراقب خودت باشیااا
    وییییییی بیق ددی هانی سلاممم خوبی
    بدجوررفتی بهرسربازیااااااااااااااااااا مدت زمان داره اومدنت ب نت
    مرمون از عکسای خشنگت :riz304::riz304:........... اون خرگوشه دشنگه اونو موخامممممممممم برام بخررررررررررر خو چی میشه مگه بیق ددی دوستم هستی:dadad4:
    چقدر نبودتون دیده میشع.....:sad::sad:چقدر جاتون خالی بیق ددی:21::14:
    علی داری میری یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من اس ام اس سپید و نگرفتم شانسی دوباره ان شدم .....
    خونرووووووووووو
    سلام علییییییی.خوبیِییییییی؟ ایشالله فردا به سلامتی میری و به زودی خدمتت تموم میشه و برمیگردی.دلمون برات تنگ میشه.خدا پشت و پناهت باشه:riz304::riz304::riz304:.:riz304:
    آدمها گاهی اوقات گریه میکنند نه بخاطراینکه ضعیف هستند نه، بخاطراینکه برای مدت طولانی قوی بوده اند.
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا