M M M@RY@M 2014-06-20 سلام گلم..چرا زحمت کشیدی آبجی؟ لطف داری به من...انشالله امتحانتو عالی میدی عزیزم.چشم حتما دعا میکنم/تو هم واسه من دعا کن فدات شم.بوسسسسسسس
سلام گلم..چرا زحمت کشیدی آبجی؟ لطف داری به من...انشالله امتحانتو عالی میدی عزیزم.چشم حتما دعا میکنم/تو هم واسه من دعا کن فدات شم.بوسسسسسسس
M M M@RY@M 2014-06-20 وووووووووووی مرسی یارا جونم..گل بودن از خودته! راستش خیلی نی نی آواتارتو دوس دارم.دستت درد نکنه عزیزم!بوس:thanks:
وووووووووووی مرسی یارا جونم..گل بودن از خودته! راستش خیلی نی نی آواتارتو دوس دارم.دستت درد نکنه عزیزم!بوس:thanks:
N@RVIN 2014-06-20 فداتشم عزیزم خیلیییییییییییییی ماهی میدوستمتت..عزیزم عروسیت خبر بده حداخل تو باکس یک عروسی بگیریم دلمون پوکید خخ
فداتشم عزیزم خیلیییییییییییییی ماهی میدوستمتت..عزیزم عروسیت خبر بده حداخل تو باکس یک عروسی بگیریم دلمون پوکید خخ
hasti69 2014-06-20 خواهش میکنم یاراجان،انشاا...خداوندبهت عطانماید بابت عکس هم خیلی خیلی ممنون خیلی قشنگه خصوصاحالت نگاه کردنش
خواهش میکنم یاراجان،انشاا...خداوندبهت عطانماید بابت عکس هم خیلی خیلی ممنون خیلی قشنگه خصوصاحالت نگاه کردنش
Y Y yara 2014-06-20 حکایت دوست و ما، حکایت برکه است و ماه ...! "دور از هم و در دل هم" درود بر خوب خدا خدایا مهربانی تشعشع مهر توست در دلهای دوستان گرم می شود دلم، با این گرمای مهرت، الهی
حکایت دوست و ما، حکایت برکه است و ماه ...! "دور از هم و در دل هم" درود بر خوب خدا خدایا مهربانی تشعشع مهر توست در دلهای دوستان گرم می شود دلم، با این گرمای مهرت، الهی