TUMS
پسندها
187

نوشته‌های نمایه آخرین فعالیت فرستادن‌ها درباره

• سلام ایمونو جان. قبولیت رو بهت تبریک میگم..با آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگیت

مگه فیلدهای اجباری همون مطالب ستاره دار نیست؟
    من اونا را فرستادم!!!!!!!!!!
    سلام. برو گوشه سمت راست گزینه بررسی ها. اونو باز کن.برات پیام فرستاده.مشاهده پیامو بزن.توضیح داده که چه مدرکی ناقصه.
    مرسی................... ایمونو جان که تنهامون نذاشتی ونمیذاری:tonguesmiley:
    آره منم دوست داشتم تهران بودم ولی نه به خاطر اساتیدش به خاطر محیطش آخه بیشتر بهم حس دانشجویی میداد آره امروز ثبت نام کردم راستی ما هم فرم گزینش پر کردیم ولی حضوری نمیریم پیششون امسال خیلی سخت گیر شدن
    نه من هنوز ثبت نامم کامل نشده. کارای فرم محضری و اسکن بقیه فرمها مونده.کار محضرو که انجام بدم همشو یکجا اسکن میگیرم.
    سلام.اون خط تیره توی فرم به این معناس که یا شماره حکم کارگزینی یا پروانه کسب.اگه ضامنتون کارمند باشه شماره حکم کارگزینی و اگر کار آزاد داشته باشه شماره پروانه کسب رو باید بزنید. البته خود پروانه یا حکم هم باید اسکن کنید.زیر فرم کوچیک نوشته.
    خدارو شکر کارت راه افتاد
    موفق باشی
    خواهش میکنم

میری محضر با ضامن نه فک کنم لازم نیست کارمند باشه
    اونجا خودشون همه کاری میکنن
    این سایته www.er.tums.ac.ir با شماره شناسنامه و کارت ملی وارد شو

پروفایلت میاد اسمت نوشته و رشته و سال قبولی

گوش صفحه مدارک هست اونو بزنی همه مدارک لازم میاد تعهد محضری هم اونجاست
    ببین تو اون سایت که بهت دادم وارد سیستم شدی که پروفایلت بیاد؟؟؟؟
    آره دقیقا.سمت رات بالا نوشته صفحه اصلی اونجا بری نوشته برای دریافت فرم گزینش اینجا کلیک کنید از اونجاهم بگیر پرش کن 2تا فتو بگیر روز ثبتنام حضوری با خودت بیار
    ببخش رفتم

آره فرم 1 همونه

فرم تهعد محضری هم زیرشه
    آهان مرسی که گفتی منم تمام مراحل رفتم بجز تعهد محضری که ایشاالله شنبه میرم دنبال کاراش.من فرم1 فرم تعهد گواهی فراغت از تحصیل با کارت ملی وشناسنامه رو اسکن کردم مدارکم کامل شد تقریبا.ولی بهرحال کارم موند واسه شنبه.فرم گزینش هم نیاز نیست باید پرینت بگیری پر کنی وقت پبتنام حضوری تحویل بدی نیاز به اسکن نیست دوست عزیز
    یه فرم شماره 1
    یه فرم تعهد که جای دیگه دانشجو نیستی
    یه فرم گزینش
    یه فرم تعهد محضری
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
  • در حال بارگیری...
بالا