Y Y yara 2014-06-20 فدای باجی گلم...انشالله زود حالت خوب خوب بشه. ویه امضای قشنگ مث خودت انتخاب کنی ماه من:thumbsupsmileyanim:
فدای باجی گلم...انشالله زود حالت خوب خوب بشه. ویه امضای قشنگ مث خودت انتخاب کنی ماه من:thumbsupsmileyanim:
شفق بانو 2014-06-19 خخ چشم برزخی اجی بلی /اما اسم رو نمیدونم هنوز نرفتم ببینم /ناروینم اجی من ناروین رو عوض نمیکنم هااااااا
خخ چشم برزخی اجی بلی /اما اسم رو نمیدونم هنوز نرفتم ببینم /ناروینم اجی من ناروین رو عوض نمیکنم هااااااا
zErOOn3 2014-06-19 SLM SLM :a2d3: راسی یکمکی ازین هندونه ها مندونه ها رو کش برفتیم ... حلال بفرمایین /... ملت دلتون نسوژه یــ وختــــ :: لیست دوستان ــو نیگا :::: اولین نفر کی بید تو لیست ؟ البــتــــ دادا6 ... شوخی بکردوم /... اسم ما اومده اول ؟ z?
SLM SLM :a2d3: راسی یکمکی ازین هندونه ها مندونه ها رو کش برفتیم ... حلال بفرمایین /... ملت دلتون نسوژه یــ وختــــ :: لیست دوستان ــو نیگا :::: اولین نفر کی بید تو لیست ؟ البــتــــ دادا6 ... شوخی بکردوم /... اسم ما اومده اول ؟ z?
ستاره70 2014-06-19 محتاجم به دعا گلم من شیراز بزرگ شدم..مادرم شیرازین.. قلبون دلت برم..همیشه بخند و شنگول باش!:4d564ad6:
محتاجم به دعا گلم من شیراز بزرگ شدم..مادرم شیرازین.. قلبون دلت برم..همیشه بخند و شنگول باش!:4d564ad6:
ستاره70 2014-06-19 سلام دوستای گلم ی مدت نیستم..هربدی که دیدید از من حلالم کنید و برام خیلی دعا کنید... همیشه به یادتونم..
سلام دوستای گلم ی مدت نیستم..هربدی که دیدید از من حلالم کنید و برام خیلی دعا کنید... همیشه به یادتونم..
zErOOn3 2014-06-19 SLM SLM AAG SOB SOB NaBNOwM NaRaaHaT BaSH!Naa ? RoOzGaR B Raa BD DGaR :ahi5slcgm04mi8jqqkl
هانیه 2014-06-18 دل منم دارع میترکه.....................................................................................................................................................
دل منم دارع میترکه.....................................................................................................................................................
هانیه 2014-06-18 ﺭﻓــــﯿـــــــــــــﻖ ;ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﺭﺍﺳــــــــﺖ ﻣﯿﮕﻮﯾــﻢ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿــــــــﺎﯼ ﭘــﺮ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻍ ﺗﻨﻬـــــــﺎ ﺑﻮﺩﻥ ﺧﯿﻠــــــــﯽ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺎﮐﺴـــﯽ ﺍﺳــــﺖ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﻫــﯽ ﺩﺍﺋــــــــﻢ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻭ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﮐﻨﯽ ﺗﺎ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷــــــــﺖ ﻧﮑﻨﺪ . . . !! Undecided
ﺭﻓــــﯿـــــــــــــﻖ ;ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﺭﺍﺳــــــــﺖ ﻣﯿﮕﻮﯾــﻢ ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﺩﻧﯿــــــــﺎﯼ ﭘــﺮ ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻍ ﺗﻨﻬـــــــﺎ ﺑﻮﺩﻥ ﺧﯿﻠــــــــﯽ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺑﻮﺩﻥ ﺑﺎﮐﺴـــﯽ ﺍﺳــــﺖ ﮐﻪ ﺑﺨﻮﺍﻫــﯽ ﺩﺍﺋــــــــﻢ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺍﻭ ﯾﺎﺩﺍﻭﺭﯼ ﮐﻨﯽ ﺗﺎ ﻓﺮﺍﻣﻮﺷــــــــﺖ ﻧﮑﻨﺪ . . . !! Undecided