khabari 2012-09-07 حتما و خوشحال مي شم شايد من از برنامه عقب باشم لطف مي كنيد برنامتون رو براي منم بگيد تا منم شروع كنم بي صبرانه منتظرم
حتما و خوشحال مي شم شايد من از برنامه عقب باشم لطف مي كنيد برنامتون رو براي منم بگيد تا منم شروع كنم بي صبرانه منتظرم
gandom67 2012-09-07 محبت را وقتی دیدم که کودکی خورشید را در نقاشی اش سیاه کشیده بود که پدرش در زیر آفتاب نسوزد.
نگاه 2012-09-06 خب من دیگه برم بخوابم چیزی به صبح نمونده! فردا باید درس بخونم تو هم برو بخواب.. شبت بخیر. خواب منو ببینی[IMG]
خب من دیگه برم بخوابم چیزی به صبح نمونده! فردا باید درس بخونم تو هم برو بخواب.. شبت بخیر. خواب منو ببینی[IMG]
نگاه 2012-09-06 آره بابا معتاد شدم خفن.. میبینم تو هم دست کمی از من نداریااا ![IMG] فک کنم اگه اعتیاد نبود حالا حالاها برنمی گشتی!![IMG]
آره بابا معتاد شدم خفن.. میبینم تو هم دست کمی از من نداریااا ![IMG] فک کنم اگه اعتیاد نبود حالا حالاها برنمی گشتی!![IMG]
س س سمین 2012-09-06 • ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺍﻣﻦ ﺧﺪﺍ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﻡ،.... ﭼﯿﺰﯼ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺻﺪﺍ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﮐﻪ ... ﻧﺘﺮﺱ!!!! … ﺍﺯ ﺑﺎﺧﺘﻦ ﺗﺎ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻓﺎﺻﻠﻬﺎﯼ ﻧﯿﺴﺖ ....!!!
• ﺩﺳﺖ ﺑﻪ ﺩﺍﻣﻦ ﺧﺪﺍ ﮐﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﻡ،.... ﭼﯿﺰﯼ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﺩﺭﻭﻥ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺻﺪﺍ ﻣﯽ ﺁﯾﺪ ﮐﻪ ... ﻧﺘﺮﺱ!!!! … ﺍﺯ ﺑﺎﺧﺘﻦ ﺗﺎ ﺳﺎﺧﺘﻦ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻓﺎﺻﻠﻬﺎﯼ ﻧﯿﺴﺖ ....!!!
س س سمین 2012-09-06 وقتی بادی نمی وزد بادبادک بازها دو دسته میشوند. دسته ای بادبادکهایشان راجمع میکنند و میروند و دسته دیگر میدوند تا باد بادکهایشان در اوج بماند.امیدوارم موفق باشی
وقتی بادی نمی وزد بادبادک بازها دو دسته میشوند. دسته ای بادبادکهایشان راجمع میکنند و میروند و دسته دیگر میدوند تا باد بادکهایشان در اوج بماند.امیدوارم موفق باشی
س س سمین 2012-09-06 :4d564ad6:سلام آشل جان از ته ته قلبم خوشحالم که زود حالت خوب شد .امیدوارم فینالت رو هم عالی بدی واصلا استرس نداشته باشی .:4d564ad6:
:4d564ad6:سلام آشل جان از ته ته قلبم خوشحالم که زود حالت خوب شد .امیدوارم فینالت رو هم عالی بدی واصلا استرس نداشته باشی .:4d564ad6:
نگاه 2012-09-06 زندگی قافیه ی باران است گر زمستان بشوم و درختان امیدم همه بی برگ شوند دوستانم همه از جنس بهارند و به اندازه باران خدا زیبایند...
زندگی قافیه ی باران است گر زمستان بشوم و درختان امیدم همه بی برگ شوند دوستانم همه از جنس بهارند و به اندازه باران خدا زیبایند...
mikhak s 2012-09-06 وايييي پس ميخواي فارغ التحصيل بشي. ايشالله كه موفق بشي همه ذهنتو متمركز كن رو امتحانت نگران چيز يهم نباش.
وايييي پس ميخواي فارغ التحصيل بشي. ايشالله كه موفق بشي همه ذهنتو متمركز كن رو امتحانت نگران چيز يهم نباش.
mikhak s 2012-09-06 سلام عزيزم. خوشحالم كه برگشتي ،*و خوشحالتر كه خيلي زود روحيتو به دست آوردي.:4d564ad6: آفرين خوب كردي آواتارتو عوض كردي:a2d3: چه فينالي داري؟:shocked:
سلام عزيزم. خوشحالم كه برگشتي ،*و خوشحالتر كه خيلي زود روحيتو به دست آوردي.:4d564ad6: آفرين خوب كردي آواتارتو عوض كردي:a2d3: چه فينالي داري؟:shocked:
negar91 2012-09-06 آفرین دوست گلم ان شالله من و یاسمن از شنبه واسه گزارش میایم که بترکونیم منتظرت هستیما